Παιχνιδια

ιδιοφυία

παιχνίδι της Λογικης και nοημοσύνη

ιδιοφυία

ιδιοφυία Βαθμολογία: 4/10

ιδιοφυία παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Flash έκδοση του Simon Θα πρέπει να επαναλάβετε την ακολουθία των χρωμάτων που εμφανίζεται πατώντας τα χρωματιστά τετράγωνα στην ίδια σειρά. Μια μουσική νότα και ένα ελαφρύ χρώμα κάθε φορά. Ο ένας μετά τον άλλο. Θα πρέπει να θυμάστε την ακολουθία των χρωμάτων και μουσικές νότες. Όταν βγείτε από το παιχνίδι θα πρέπει να παίξει με την ίδια σειρά μουσικές νότες και χρώματα. Ένα παιχνίδι της ζωής που είναι διασκεδαστικό και εθιστικό. Βελτιώνει τη μνήμη και την προσοχή. Κάντε κλικ για τα χρώματα και να απομνημονεύσετε τη σειρά.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 39873 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 434 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 6592 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 39873 φορές
ιδιοφυία

Παιχνίδι μνήμης Simon. Έχετε τέσσερα χρώματα, μπλε, κόκκινο, κίτρινο και πράσινο. Κάθε φορά που ένα από αυτά τα πολύχρωμα φώτα και ακούγεται μια μουσική νότα. Θα πρέπει να θυμάστε τη σειρά με την οποία οι σημειώσεις έχουν ακουγόταν. Όταν έρθει η σειρά σας θα πρέπει να παίξει την ίδια ακολουθία. Πρέπει να είστε πολύ πιστός στην τάξη, δεν μπορείτε να πάει στραβά σε όλα. Πρέπει να έχεις πολλή μνήμη για να θυμηθεί τα χρώματα άναψαν και οι μουσικές νότες να ακούγονται. Παίξτε τη σωστή σειρά και κινείται στο επόμενο επίπεδο. Κάθε επίπεδο αυξάνει τη δυσκολία του παιχνιδιού. Παίξτε με τη μνήμη σας.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται ιδιοφυία για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Λογικης και Nοημοσύνη flash παιχνίδι που ονομάζεται ιδιοφυία. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται ιδιοφυία σε Griego και σχετίζεται με Λογικης και Nοημοσύνη. Νέο παιχνίδι μας ιδιοφυία είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Λογικης και Nοημοσύνη μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται ιδιοφυία ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

ιδιοφυία
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Λογικης και nοημοσύνη πιο έπαιξαν παιχνίδια

Simpsons σταυρόλεξο παιχνίδι ►

Simpsons σταυρόλεξο

6
6 από τα 10 - 20270 ψήφους
Έπαιξε
122551
φορές

Σας άρεσε σταυρόλεξα; Σας άρεσε την τηλεοπτική σειρά Οι Σίμσονς; Οδηγίες: Χρησιμοποιήστε το ποντ^ ...

On-Line σκάκι παιχνίδι ►

On-line σκάκι

5
5 από τα 10 - 11332 ψήφους
Έπαιξε
104431
φορές

Ένα online παιχνίδι σκάκι! Προσπαθήστε να κερδίσετε αυτό το online παιχνίδι και να πάρει τέλος το βασιλιά το&# ...