Παιχνιδια

Κρυφτό παιχνίδι

παιχνίδι της Λογικης και nοημοσύνη

Κρυφτό παιχνίδι

Κρυφτό παιχνίδι Βαθμολογία: 4/10

Κρυφτό παιχνίδι παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Προτείνουμε την πρόκληση της εξεύρεσης το ζεύγος των καρτών με τις ίδιες εικόνες. Επιλέξτε ένα ζευγάρι των γραμμάτων, πίσω από κάθε ένα από αυτά είναι ένα σχέδιο ενός κλασικού χαρακτήρα Halloween. Αν ταιριάζει με το ίδιο μοτίβο με τις δύο επιστολές, εξαφανίζονται από την οθόνη. Αν δεν είναι το ίδιο, να θυμάστε αυτό που είδα και διατηρούν επί κλικ στις πλευρές για να βρείτε το ζευγάρι καλά. Υπάρχουν ειδικές κάρτες: φαντάσματα, καθαρίζει όλα τα πλακίδια σε αυτή τη γραμμή. Χρόνος, επιβραδύνει το ρολόι, οπότε κάντε κλικ γρήγορα. μάτι, δείχνει όλα τα κεραμίδια στην οθόνη. Θα πρέπει να παίξετε ενάντια στο χρόνο, αν μια στήλη φτάσει στην κορυφή της οθόνης, το παιχνίδι τελειώνει. Αυτό προέρχεται από παιχνίδια παίζουν Disney.co.uk.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 20384 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 950 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 1060 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 20384 φορές
Κρυφτό παιχνίδι

Η οθόνη του παιχνιδιού αποτελείται από μερικές στήλες των καρτών που ανεβαίνουν όταν υπάρχουν και άλλα στο κάτω μέρος. Κάντε κλικ στα charts, πίσω από κάθε ένα από τα οποία είναι μια εικόνα ενός κλασικού Απόκριες χαρακτήρα, όπως μια κολοκύθα, μια μαύρη γάτα ή ένα φάντασμα. Θα πρέπει να βρείτε δύο ταιριάζουν κάρτες. Όταν ο ίδιος χαρακτήρας είναι οι δύο στηλών εξαφανίζονται και να πάει προς τα κάτω. Θα πρέπει να παίξετε ενάντια στο χρόνο, διότι οι σειρές αυξάνονται όλη την ώρα. Πόσο καλή είναι η μνήμη σας; Θα έχετε την ευκαιρία να πρέπει να θυμούνται κάθε ένα από τα πράγματα που βλέπετε. Σας προτείνω μια πρόκληση για το μυαλό σας.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Κρυφτό παιχνίδι για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Λογικης και Nοημοσύνη flash παιχνίδι που ονομάζεται Κρυφτό παιχνίδι. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Κρυφτό παιχνίδι σε Griego και σχετίζεται με Λογικης και Nοημοσύνη. Νέο παιχνίδι μας Κρυφτό παιχνίδι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Λογικης και Nοημοσύνη μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Κρυφτό παιχνίδι ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Κρυφτό παιχνίδι
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Λογικης και nοημοσύνη πιο έπαιξαν παιχνίδια

Simpsons σταυρόλεξο παιχνίδι ►

Simpsons σταυρόλεξο

6
6 από τα 10 - 20270 ψήφους
Έπαιξε
122396
φορές

Σας άρεσε σταυρόλεξα; Σας άρεσε την τηλεοπτική σειρά Οι Σίμσονς; Οδηγίες: Χρησιμοποιήστε το ποντ^ ...

On-Line σκάκι παιχνίδι ►

On-line σκάκι

5
5 από τα 10 - 11332 ψήφους
Έπαιξε
104225
φορές

Ένα online παιχνίδι σκάκι! Προσπαθήστε να κερδίσετε αυτό το online παιχνίδι και να πάρει τέλος το βασιλιά το&# ...