Παιχνιδια

Τοποθετήστε το μπλοκ στη σωστή θέση

παιχνίδι της Λογικης και nοημοσύνη

Τοποθετήστε το μπλοκ στη σωστή θέση

Τοποθετήστε το μπλοκ στη σωστή θέση Βαθμολογία: 4/10

Τοποθετήστε το μπλοκ στη σωστή θέση παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Θα πρέπει να πάρετε το μπλε μπλοκ στην κίτρινη τρύπα. Θα πρέπει να πυροβολήσει το μπλε μπλοκ στην πορεία των μπλε πλακάκια μέχρι το οποίο είναι κίτρινο. Ο κύβος έχει να εισέλθει ως ενδεικνυόμενη, ή στο πλάι ή υψηλή. Θα πρέπει να υπολογίσετε τις απαραίτητες κινήσεις για να φτάσουμε στην τρύπα με σωστά. Θα πρέπει να το γυρίσετε από τον εαυτό του για να αφήσει το κομμάτι στη σωστή θέση κάτω από την τρύπα. Μια σειρά υπολογισμού και της γεωμετρίας που θα περάσετε ώρες διασκέδασης.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 16672 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1264 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 748 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 16672 φορές
Τοποθετήστε το μπλοκ στη σωστή θέση

Θα πρέπει να σκεφτούμε δύσκολο να χωρέσει γεωμετρικά σχήματα. Θα πρέπει να μετακινήσετε το μεγάλο μπλε κομμάτι γύρω από την οθόνη για να εμφανιστεί το κοίλο κίτρινο. Οι μπλε πλακάκια είναι ο τρόπος που πρέπει να πάει και όπου θα πρέπει να περιστρέψετε το κομμάτι. Όταν φτάσετε το κίτρινο πρέπει να εισάγετε ακριβώς όπως φαίνεται, αν δεν χάσετε το παιχνίδι σκληρό. Υπολογίστε το μυαλό σας και να παίρνει το μέρος στο σωστό μέρος. Αν είστε fan της γεωμετρίας βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τον αριθμό των φορών που πρέπει να κυλήσει το κομμάτι μέχρι να είναι στη σωστή θέση και τον τόπο.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Τοποθετήστε το μπλοκ στη σωστή θέση για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Λογικης και Nοημοσύνη flash παιχνίδι που ονομάζεται Τοποθετήστε το μπλοκ στη σωστή θέση. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Τοποθετήστε το μπλοκ στη σωστή θέση σε Griego και σχετίζεται με Λογικης και Nοημοσύνη. Νέο παιχνίδι μας Τοποθετήστε το μπλοκ στη σωστή θέση είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Λογικης και Nοημοσύνη μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Τοποθετήστε το μπλοκ στη σωστή θέση ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Τοποθετήστε το μπλοκ στη σωστή θέση
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Λογικης και nοημοσύνη πιο έπαιξαν παιχνίδια

Simpsons σταυρόλεξο παιχνίδι ►

Simpsons σταυρόλεξο

6
6 από τα 10 - 20270 ψήφους
Έπαιξε
122395
φορές

Σας άρεσε σταυρόλεξα; Σας άρεσε την τηλεοπτική σειρά Οι Σίμσονς; Οδηγίες: Χρησιμοποιήστε το ποντ^ ...

On-Line σκάκι παιχνίδι ►

On-line σκάκι

5
5 από τα 10 - 11332 ψήφους
Έπαιξε
104222
φορές

Ένα online παιχνίδι σκάκι! Προσπαθήστε να κερδίσετε αυτό το online παιχνίδι και να πάρει τέλος το βασιλιά το&# ...