Παιχνιδια

επικίνδυνη περιπέτεια

παιχνίδι της Λογικης και nοημοσύνη

επικίνδυνη περιπέτεια

επικίνδυνη περιπέτεια Βαθμολογία: 8/10

επικίνδυνη περιπέτεια παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ένα διπλό παιχνίδι, πρώτα θα πρέπει να κάνουν σετ μαρκών του περισσότερα από τρία κομμάτια του ίδιου χρώματος. Πόσο καλό δημιουργείτε συνδυασμούς θα δώσει τη δύναμη να νικήσει τον εχθρό. Ένα παιχνίδι των δεξιοτήτων και περιπέτειες επόμενο ζευγάρι να αποδείξει νοημοσύνη σας. Δημιουργήστε μεγάλες ομάδες κεραμίδια για να πάρει όσους περισσότερους πόντους.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 5840 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3675 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 8.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Αξιολόγηση με βάση 4 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 5840 φορές
επικίνδυνη περιπέτεια

Παιχνίδι για να δημιουργήσετε ομάδες των πλακίδια του ίδιου χρώματος για να καταργήσετε τα κομμάτια και μπορείτε να δημιουργήσετε νέα μπλοκ. Αφαιρεί μεγάλο μπλοκ του ίδιου χρώματος τσιπ για την ενέργεια και τα σημεία για να νικήσουμε τον εχθρό. Υπάρχουν χρώματα που δίνουν έξτρα πόντους.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται επικίνδυνη περιπέτεια για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Λογικης και Nοημοσύνη flash παιχνίδι που ονομάζεται επικίνδυνη περιπέτεια. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται επικίνδυνη περιπέτεια σε Griego και σχετίζεται με Λογικης και Nοημοσύνη. Νέο παιχνίδι μας επικίνδυνη περιπέτεια είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Λογικης και Nοημοσύνη μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται επικίνδυνη περιπέτεια ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

επικίνδυνη περιπέτεια
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Λογικης και nοημοσύνη πιο έπαιξαν παιχνίδια

Simpsons σταυρόλεξο παιχνίδι ►

Simpsons σταυρόλεξο

6
6 από τα 10 - 20270 ψήφους
Έπαιξε
122396
φορές

Σας άρεσε σταυρόλεξα; Σας άρεσε την τηλεοπτική σειρά Οι Σίμσονς; Οδηγίες: Χρησιμοποιήστε το ποντ^ ...

On-Line σκάκι παιχνίδι ►

On-line σκάκι

5
5 από τα 10 - 11332 ψήφους
Έπαιξε
104225
φορές

Ένα online παιχνίδι σκάκι! Προσπαθήστε να κερδίσετε αυτό το online παιχνίδι και να πάρει τέλος το βασιλιά το&# ...