Παιχνιδια

Ισοπαλία Γραμμές

παιχνίδι της Λογικης και nοημοσύνη

Ισοπαλία Γραμμές

Ισοπαλία Γραμμές Βαθμολογία: 4/10

Ισοπαλία Γραμμές παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτό το δωρεάν σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι είναι αρκετά εύκολο να καταλάβει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σχεδιάσετε γραμμές γύρω από τους χαρακτήρες για να επιτύχουν το στόχο τους. Ο καθένας περιμένει διαφορετικά πράγματα, τα κίτρινα χαρούμενος παιδιά θέλουν να μείνουν στην οθόνη, τα παιδιά βαρετό γκρι θέλετε να φύγετε από την οθόνη, και οι θλιβερές πράσινα παιδιά πρέπει να βρουν θλιβερό σύντροφό τους ώστε να μπορούν να είναι ευτυχείς. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να σχεδιάσετε γραμμές με το ποντίκι σας, έτσι ώστε να μπορεί να μετατραπεί σε ράμπες. Το υπόλοιπο είναι μέχρι βαρύτητα. Αλλά, μερικές φορές, η βαρύτητα θα επηρεάσει με διαφορετικό τρόπο σε κάθε χαρακτήρα, και ότι σημειώνεται με ένα βέλος. Ο τρόπος που δείχνει το βέλος είναι ο χαρακτήρας που πρόκειται να πέσει. Με όλα αυτά κατά νου, θα πρέπει απλά να απολαύσετε αυτό το παιχνίδι σκέψης!

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7297 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3073 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 20 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7297 φορές
Ισοπαλία Γραμμές

Αυτό το παιχνίδι μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα παιχνίδι του ευφυΐας, λόγω του σκληρού σκέψης που πρέπει να γίνει για να λυθούν αυτοί οι γρίφοι. Νοημοσύνη έχει οριστεί σε πολλούς περιλαμβάνονται διαφορετικούς τρόπους με ικανότητες, αλλά δεν περιορίζεται στην αφηρημένη σκέψη, την κατανόηση, την αυτογνωσία, την επικοινωνία, τη μάθηση, τη λογική, με συναισθηματική γνώση, σχεδιασμό, διατηρώντας και την επίλυση προβλημάτων.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Ισοπαλία Γραμμές για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Λογικης και Nοημοσύνη flash παιχνίδι που ονομάζεται Ισοπαλία Γραμμές. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Ισοπαλία Γραμμές σε Griego και σχετίζεται με Λογικης και Nοημοσύνη. Νέο παιχνίδι μας Ισοπαλία Γραμμές είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Λογικης και Nοημοσύνη μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Ισοπαλία Γραμμές ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ισοπαλία Γραμμές
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Λογικης και nοημοσύνη πιο έπαιξαν παιχνίδια

Simpsons σταυρόλεξο παιχνίδι ►

Simpsons σταυρόλεξο

6
6 από τα 10 - 20270 ψήφους
Έπαιξε
122551
φορές

Σας άρεσε σταυρόλεξα; Σας άρεσε την τηλεοπτική σειρά Οι Σίμσονς; Οδηγίες: Χρησιμοποιήστε το ποντ^ ...

On-Line σκάκι παιχνίδι ►

On-line σκάκι

5
5 από τα 10 - 11332 ψήφους
Έπαιξε
104432
φορές

Ένα online παιχνίδι σκάκι! Προσπαθήστε να κερδίσετε αυτό το online παιχνίδι και να πάρει τέλος το βασιλιά το&# ...