Παιχνιδια

Τα μικρόβια εργαστηρίου

παιχνίδι της Λογικης και nοημοσύνη

Τα μικρόβια εργαστηρίου

Τα μικρόβια εργαστηρίου Βαθμολογία: 7/10

Τα μικρόβια εργαστηρίου παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Διασκεδάστε δημιουργώντας διαφορετικούς συνδυασμούς των μικροβίων, επειδή κάθε κάνει μια διαφορετική ενέργεια. Για παράδειγμα, οι πράσινες διπλότυπα γεννητικά έχουν γύρω, 4 κόκκινο γίνει κίτρινο 3, 2 κίτρινο αφαιρούνται και 6 κίτρινες γίνει πράσινο 1. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας συνδυασμός που ζητούνται στην κορυφή της οθόνης. Θα είστε σε θέση να το κάνουμε;

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7300 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3533 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 24 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7300 φορές
Τα μικρόβια εργαστηρίου

Αυτό το παιχνίδι περιλαμβάνεται στα παιχνίδια νοημοσύνη, γιατί θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το λογικό συλλογισμό για την επίτευξη του στόχου που επιδιώκεται. Θα μπορούσε επίσης να θεωρηθεί ως ένα παζλ, γιατί θα πρέπει να λύσετε σαν ένα παζλ, με χρώμα μπάλες. Ένα απλό αλλά πολύ εθιστικό παιχνίδι που θα σας μαγνητίσει από την πρώτη στιγμή που θα ξεκινήσει το παιχνίδι.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Τα μικρόβια εργαστηρίου για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Λογικης και Nοημοσύνη flash παιχνίδι που ονομάζεται Τα μικρόβια εργαστηρίου. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Τα μικρόβια εργαστηρίου σε Griego και σχετίζεται με Λογικης και Nοημοσύνη. Νέο παιχνίδι μας Τα μικρόβια εργαστηρίου είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Λογικης και Nοημοσύνη μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Τα μικρόβια εργαστηρίου ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Τα μικρόβια εργαστηρίου
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Λογικης και nοημοσύνη πιο έπαιξαν παιχνίδια

Simpsons σταυρόλεξο παιχνίδι ►

Simpsons σταυρόλεξο

6
6 από τα 10 - 20270 ψήφους
Έπαιξε
122551
φορές

Σας άρεσε σταυρόλεξα; Σας άρεσε την τηλεοπτική σειρά Οι Σίμσονς; Οδηγίες: Χρησιμοποιήστε το ποντ^ ...

On-Line σκάκι παιχνίδι ►

On-line σκάκι

5
5 από τα 10 - 11332 ψήφους
Έπαιξε
104432
φορές

Ένα online παιχνίδι σκάκι! Προσπαθήστε να κερδίσετε αυτό το online παιχνίδι και να πάρει τέλος το βασιλιά το&# ...