Παιχνιδια

λαβύρινθο του αστροναύτη

παιχνίδι της Λογικης και nοημοσύνη

λαβύρινθο του αστροναύτη

λαβύρινθο του αστροναύτη Βαθμολογία: 6/10

λαβύρινθο του αστροναύτη παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Έχουμε έναν αστροναύτη, ο οποίος είναι παγιδευμένος μέσα σε ένα λαβύρινθο. Κάθε μία από τις οθόνες είναι μια δοκιμή της νοημοσύνης σας. Θα πρέπει να ανοίξει το δρόμο έτσι ώστε ο αστροναύτης μπορεί να συμβεί. Θα πρέπει να αρθούν τα εμπόδια για να προχωρήσουμε. Θα πρέπει να υπολογίσει τη διαδρομή, γνωρίζοντας ότι μπορείτε να αφαιρέσετε και τι όχι. Υπάρχουν κίνδυνοι που πρέπει να αποφεύγουμε και το σημείο όπου δεν μπορείτε να περάσετε. Τα πάντα εξηγείται στο παιχνίδι και στη γλώσσα σας. Πρέπει να λάβει ο φίλος μας προς την έξοδο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6735 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3549 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 12 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6735 φορές
λαβύρινθο του αστροναύτη

Νοημοσύνη παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να αφαιρέσετε ένα μικρό αστροναύτης ένα λαβύρινθο που έχει παγιδευτεί. Ένας δρόμος γεμάτος εμπόδια και κινδύνους που θα πρέπει να αποφεύγουμε. Θα πρέπει να σκεφτούμε ποιος είναι ο δρόμος προς τα εμπρός. Θα πρέπει να ανοίξει ο δρόμος για τον ήρωα για να περάσει στην επόμενη οθόνη. Το παιχνίδι γίνεται περίπλοκο επίπεδο σε επίπεδο. Βοηθήσει το φίλο μας για να πάει σε όλη τη διαδρομή και να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας με όλες τις προκλήσεις που το παιχνίδι θα φέρει.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται λαβύρινθο του αστροναύτη για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Λογικης και Nοημοσύνη flash παιχνίδι που ονομάζεται λαβύρινθο του αστροναύτη. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται λαβύρινθο του αστροναύτη σε Griego και σχετίζεται με Λογικης και Nοημοσύνη. Νέο παιχνίδι μας λαβύρινθο του αστροναύτη είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Λογικης και Nοημοσύνη μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται λαβύρινθο του αστροναύτη ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

λαβύρινθο του αστροναύτη
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Λογικης και nοημοσύνη πιο έπαιξαν παιχνίδια

Simpsons σταυρόλεξο παιχνίδι ►

Simpsons σταυρόλεξο

6
6 από τα 10 - 20270 ψήφους
Έπαιξε
122551
φορές

Σας άρεσε σταυρόλεξα; Σας άρεσε την τηλεοπτική σειρά Οι Σίμσονς; Οδηγίες: Χρησιμοποιήστε το ποντ^ ...

On-Line σκάκι παιχνίδι ►

On-line σκάκι

5
5 από τα 10 - 11332 ψήφους
Έπαιξε
104432
φορές

Ένα online παιχνίδι σκάκι! Προσπαθήστε να κερδίσετε αυτό το online παιχνίδι και να πάρει τέλος το βασιλιά το&# ...