Παιχνιδια

πολλαπλών καθηκόντων

παιχνίδι της Λογικης και nοημοσύνη

πολλαπλών καθηκόντων

πολλαπλών καθηκόντων Βαθμολογία: 6/10

πολλαπλών καθηκόντων παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Πόσα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τη μία; Προτείνουμε μια πνευματική πρόκληση που έχετε πολλές ταυτόχρονες δραστηριότητες που θα πρέπει να λύσει. αγαπήσεις χρειάζεται να έχουν την προσοχή σας χωρίζεται σε πολλές οθόνες για να παίξουν διάφορα παιχνίδια με τη μία. Νοημοσύνη και παιχνίδια δεξιοτήτων στο οποίο θα πρέπει να λύσει τα προβλήματα με τη μία. Θα πρέπει να αποδείξετε ότι είστε ικανοί να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Ένα παιχνίδι για μεγάλα μυαλά που μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα ταυτόχρονα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7629 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3543 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 26 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7629 φορές
πολλαπλών καθηκόντων

Ο εγκέφαλός μας είναι σε θέση να επεξεργάζονται διάφορες δραστηριότητες ταυτόχρονα. Σε αυτή τη δραστηριότητα θα πρέπει να διαιρέσει την προσοχή σας σε διάφορες δραστηριότητες ταυτόχρονα. Θα πρέπει να λύσουμε μικρά παιχνίδια που είναι εύκολο να διαχωριστούν, αλλά παρουσιάζονται σε διαφορετικές οθόνες του ίδιου παιχνιδιού. Όπως την προσοχή σας είναι διαιρεμένη και πρέπει να είναι σε πολλά μέρη ταυτόχρονα. Σίγουρα θα καταλήξουμε νευρικό όλα την ίδια στιγμή, αλλά είναι διασκεδαστικό. Ισορροπία και την ικανότητα ως παράδειγμα του τι πρέπει να κάνετε σε αυτή την ικανότητα που θα δοκιμάσει την ευφυΐα σας.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται πολλαπλών καθηκόντων για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Λογικης και Nοημοσύνη flash παιχνίδι που ονομάζεται πολλαπλών καθηκόντων. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται πολλαπλών καθηκόντων σε Griego και σχετίζεται με Λογικης και Nοημοσύνη. Νέο παιχνίδι μας πολλαπλών καθηκόντων είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Λογικης και Nοημοσύνη μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται πολλαπλών καθηκόντων ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

πολλαπλών καθηκόντων
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Λογικης και nοημοσύνη πιο έπαιξαν παιχνίδια

Simpsons σταυρόλεξο παιχνίδι ►

Simpsons σταυρόλεξο

6
6 από τα 10 - 20270 ψήφους
Έπαιξε
122396
φορές

Σας άρεσε σταυρόλεξα; Σας άρεσε την τηλεοπτική σειρά Οι Σίμσονς; Οδηγίες: Χρησιμοποιήστε το ποντ^ ...

On-Line σκάκι παιχνίδι ►

On-line σκάκι

5
5 από τα 10 - 11332 ψήφους
Έπαιξε
104225
φορές

Ένα online παιχνίδι σκάκι! Προσπαθήστε να κερδίσετε αυτό το online παιχνίδι και να πάρει τέλος το βασιλιά το&# ...