Παιχνιδια

ανδροειδές Νίντζα

παιχνίδι της Λογικης και nοημοσύνη

ανδροειδές Νίντζα

ανδροειδές Νίντζα Βαθμολογία: 7/10

ανδροειδές Νίντζα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

υτή η δωρεάν online παιχνίδι είναι για μια μορφή ακμής κοπής της νοημοσύνης στην επιστήμη νίντζα. Πρόκειται για ένα ανδροειδές. Αλλά δεν είναι μόνο cyborg? Ένα cyborg νίντζα. Ο στόχος σε αυτό το παιχνίδι είναι να τραβήξει το σύνολο των μοχλών στο στάδιο πριν από τη συμπλήρωση για την έξοδο, αποφεύγοντας όλους τους διαφορετικούς τύπους εμπόδια που θα συναντήσετε. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα WASD ή τα βέλη για να μετακινήσετε, το πλήκτρο διαστήματος ή το πλήκτρο ελέγχου για να πηδήξει και το ποντίκι για να πυροβολήσει τα βέλη με σχοινιά που αργότερα θα είναι σε θέση να ανέβει για να. Εμπόδια περιλαμβάνει τα ανθρακωρυχεία, πυργίσκους, γιγάντια σφυριά, μύλοι, και πολλά άλλα. Αποφύγετε τις παγίδες και να ολοκληρώσει τα επίπεδα γρήγορα να τα καταφέρνουν καλά.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6874 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3496 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 10 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6874 φορές
ανδροειδές Νίντζα

Το καλό πράγμα για να είναι ένα cyborg είναι ότι ποτέ δεν πεθαίνουν. Μπορείτε να εκραγούν όλα από τις ώρες που θέλετε, γιατί θα είναι πάντα respawn. Το κακό είναι ότι πάντα θα respawn στο ίδιο μέρος και θα πρέπει να αρχίσει το επίπεδο ξανά, αν και οι τράβηξε μοχλούς θα μείνουν τράβηξε .. Ένα cyborg είναι ένα βραχυπρόθεσμο για κυβερνητικό οργανισμό, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα ον τόσο οργανικά και τεχνητά μέρη. Ένας νίντζα ήταν ένας μισθοφόρος ή μια συγκαλυμμένη παράγοντα στην Ιαπωνία, που ειδικεύεται στην ανορθόδοξου πολέμου. νίντζα επίσης ονομάζεται shinobis.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται ανδροειδές Νίντζα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Λογικης και Nοημοσύνη flash παιχνίδι που ονομάζεται ανδροειδές Νίντζα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται ανδροειδές Νίντζα σε Griego και σχετίζεται με Λογικης και Nοημοσύνη. Νέο παιχνίδι μας ανδροειδές Νίντζα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Λογικης και Nοημοσύνη μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται ανδροειδές Νίντζα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

ανδροειδές Νίντζα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Λογικης και nοημοσύνη πιο έπαιξαν παιχνίδια

Simpsons σταυρόλεξο παιχνίδι ►

Simpsons σταυρόλεξο

6
6 από τα 10 - 20270 ψήφους
Έπαιξε
122395
φορές

Σας άρεσε σταυρόλεξα; Σας άρεσε την τηλεοπτική σειρά Οι Σίμσονς; Οδηγίες: Χρησιμοποιήστε το ποντ^ ...

On-Line σκάκι παιχνίδι ►

On-line σκάκι

5
5 από τα 10 - 11332 ψήφους
Έπαιξε
104222
φορές

Ένα online παιχνίδι σκάκι! Προσπαθήστε να κερδίσετε αυτό το online παιχνίδι και να πάρει τέλος το βασιλιά το&# ...