Παιχνιδια

Ο Dave ο βάρβαρος

παιχνίδι της Λογικης και nοημοσύνη

Ο dave ο βάρβαρος

Ο Dave ο βάρβαρος Βαθμολογία: 5/10

Ο dave ο βάρβαρος παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Παζλ και παιχνίδι οπτική μνήμη. Υπάρχουν τρεις ομάδες της νοημοσύνης. Στην πρώτη δοκιμή, δείτε τμήματα του προσώπου του χαρακτήρα και πρέπει να καταλάβω ποιος είναι. Στη δεύτερη δοκιμή θα πρέπει να μιμηθούν τις κινήσεις που ο χαρακτήρας σας προτείνει, έχει δύο σημαίες, ένα κόκκινο και ένα λευκό. Για να αντιγράψετε τις κινήσεις χρησιμοποιώντας το πλήκτρο R για να αυξήσει κόκκινη σημαία, F πλήκτρο για να μειώσετε τη σημαία, εγώ κλειδί για την αύξηση λευκή σημαία και το κλειδί Κ να μειώσει τη σημαία. Στον τρίτο γύρο θα πρέπει να θυμόμαστε τη σειρά που εμφανίζονται οι χαρακτήρες. Εάν έχετε ολοκληρώσει όλα τα δάπεδα όλων των βημάτων, θα κερδίσει το παιχνίδι.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 13623 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1511 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 610 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 13623 φορές
Ο Dave ο βάρβαρος

Παιχνίδια μνήμης και δοκιμών της λογικής είναι αυτή η συλλογή από τα τρία παιχνίδια που είναι τρεις δοκιμές θα πρέπει να περάσει για να κερδίσει το παιχνίδι. Προτείνουμε κάποια λογική για τα παιδιά να ασκήσουν τις δεξιότητές τους σε ένα εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό παιχνίδι. Ένας καλός τρόπος για να εκπαιδεύσει οπτική μνήμη σας. Θα πρέπει να μιμούνται αυτό που βλέπετε στην οθόνη ή να θυμηθούν τη σειρά με την οποία εμφανίζονται ορισμένα πράγματα για να ασκούν τη μνήμη σας. Ένα παιχνίδι των δεξιοτήτων και υπέρ της ανάπτυξης. Δοκιμάστε τις ικανότητές σας με αυτό το χαρακτήρα της περιπέτειας.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Ο Dave ο βάρβαρος για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Λογικης και Nοημοσύνη flash παιχνίδι που ονομάζεται Ο Dave ο βάρβαρος. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Ο Dave ο βάρβαρος σε Griego και σχετίζεται με Λογικης και Nοημοσύνη. Νέο παιχνίδι μας Ο Dave ο βάρβαρος είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Λογικης και Nοημοσύνη μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Ο Dave ο βάρβαρος ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Dave ο βάρβαρος
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Λογικης και nοημοσύνη πιο έπαιξαν παιχνίδια

Simpsons σταυρόλεξο παιχνίδι ►

Simpsons σταυρόλεξο

6
6 από τα 10 - 20270 ψήφους
Έπαιξε
122532
φορές

Σας άρεσε σταυρόλεξα; Σας άρεσε την τηλεοπτική σειρά Οι Σίμσονς; Οδηγίες: Χρησιμοποιήστε το ποντ^ ...

On-Line σκάκι παιχνίδι ►

On-line σκάκι

5
5 από τα 10 - 11332 ψήφους
Έπαιξε
104399
φορές

Ένα online παιχνίδι σκάκι! Προσπαθήστε να κερδίσετε αυτό το online παιχνίδι και να πάρει τέλος το βασιλιά το&# ...