Παιχνιδια

Αναζήτηση αγγλικές λέξεις

παιχνίδι της Εκπαιδευτικό

Αναζήτηση αγγλικές λέξεις

Αναζήτηση αγγλικές λέξεις Βαθμολογία: 3/10

Αναζήτηση αγγλικές λέξεις παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Έχετε να κάνετε συνδυασμούς γραμμάτων σε όλες τις πιθανές λέξεις. Προτείνουμε μια σειρά από γράμματα. Θα πρέπει να κάνετε συνδυασμούς με τα γράμματα για να καταλήξει με όλες τις πιθανές λέξεις. Έχετε έναν περιορισμένο αριθμό γραμμάτων και μια λίστα πιθανών λέξεων που μπορεί να προέλθει από τον συνδυασμό όλων αυτών. Θα πρέπει να σκεφτούμε και να πάει με όλες τις λέξεις μπορείτε, να κερδίσουν πόντους μπορείτε να πάρετε το καθένα. Για να σας βοηθήσουμε να απαριθμήσει όλους τους δυνατούς συνδυασμούς αριστερά.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 50489 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 321 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 3.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Αξιολόγηση με βάση 5610 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 50489 φορές
Αναζήτηση αγγλικές λέξεις

Αγγλικό παιχνίδι λεξιλόγιο. Θα πρέπει να κάνετε συνδυασμούς για να δημιουργήσετε λέξεις που υπάρχουν στην αγγλική γλώσσα με τα γράμματα που σας δίνουμε. Υπάρχει ένας περιορισμένος αριθμός δυνατοτήτων. Μπορείτε να βάλετε τα γράμματα με τη σειρά που πιστεύουν ότι πρέπει να είναι. Παίρνετε κάθε τετράγωνο έχει σε ένα γράμμα και να το βάλετε σε τάξη. Κάντε κλικ στο κουμπί για να ελέγξετε και να δούμε αν έχουν δίκιο με το συνδυασμό. Είναι πολύ εθιστικό και εύκολο να παίξει, αλλά πρέπει να έχετε ένα ενδιάμεσο επίπεδο των αγγλικών, υπάρχουν μερικές δύσκολες όρους και άλλες ευκολότερη.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Αναζήτηση αγγλικές λέξεις για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Εκπαιδευτικό flash παιχνίδι που ονομάζεται Αναζήτηση αγγλικές λέξεις. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Αναζήτηση αγγλικές λέξεις σε Griego και σχετίζεται με Εκπαιδευτικό. Νέο παιχνίδι μας Αναζήτηση αγγλικές λέξεις είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Εκπαιδευτικό μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Αναζήτηση αγγλικές λέξεις ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Αναζήτηση αγγλικές λέξεις
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εκπαιδευτικό πιο έπαιξαν παιχνίδια

Επιστολές & Λέξεις παιχνίδι ►

Επιστολές & Λέξεις

3
3 από τα 10 - 9236 ψήφους
Έπαιξε
114760
φορές

Awesome λέξη παιχνίδι. Η πραγματική πρόκληση για το μυαλό σας. Παίξτε και καλή σας διασκέδαση! Οδηγίες: οι ...