Παιχνιδια

Αναζήτηση λέξεων (Αγγλικά)

παιχνίδι της Εκπαιδευτικό

Αναζήτηση λέξεων (Αγγλικά)

Αναζήτηση λέξεων (Αγγλικά) Βαθμολογία: 3/10

Αναζήτηση λέξεων (Αγγλικά) παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Λέξη την αλφάβητο αναζήτησης με το λεξιλόγιο θα πρέπει να βρείτε λέξεις σε μια σειρά που σας δίνουν, αλλά είναι στην αγγλική γλώσσα, να ασκήσουν τη γλώσσα. Αναζήτηση και δείχνει το ποντίκι με τις λέξεις από τη λίστα που εμφανίζεται σε κάθε παιχνίδι. Κάθε νέο παιχνίδι εμφανίζει μια σειρά από τυχαίες λέξεις, έτσι κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Κάν 'το γρήγορα για να πάρει την υψηλότερη βαθμολογία. Παίξτε ενάντια στον χρόνο για να βρείτε κάθε μία από τις λέξεις που αναφέρονται στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Πρακτική με τα αγγλικά σε αυτή εκπαιδευτική δραστηριότητα που είναι εύκολο για όλες τις ηλικίες.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 95028 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 125 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 3.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Αξιολόγηση με βάση 15860 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 95028 φορές
Αναζήτηση λέξεων (Αγγλικά)

Πολλές διαφορετικές λέξεις. Μπορείτε να μάθετε, με αυτό το παιχνίδι της αγγλικής λεξιλόγιο και συνώνυμα. Κάντε κλικ και σύρετε για να επιλέξετε τις λέξεις από το παιχνίδι του σκάφους. Φινλανδική γρήγορα για να αρπάξει το μεγαλύτερο σκορ μπόνους που μπορείτε. Μαθησιακή δραστηριότητα συνίσταται στην εύρεση λέξεων σε μια αναζήτηση λέξης. Όλοι οι όροι είναι στα αγγλικά, προκειμένου να εξασκήσουν τη γλώσσα με έναν εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο. Έχετε μια λίστα στα δεξιά με όλους τους όρους που θα βρείτε μικτή αριστερά. Θα πρέπει να βρείτε μεταξύ όλων των γραμμάτων και επισημάνετε συγκεκριμένες λέξεις με το ποντίκι. Εντοπίστε όλα και να κερδίσει το παιχνίδι. Μπορείτε να παίξετε ενάντια στο χρόνο, γιατί αν το κάνετε σε λιγότερο χρόνο να πάρουν περισσότερα σημεία. Κάθε παιχνίδι αλλάξετε τη λίστα, έτσι ώστε να είναι εντελώς διαφορετική. Απολαύστε ξανά και ξανά και να μάθουν τη γλώσσα αυτή.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Αναζήτηση λέξεων (Αγγλικά) για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Εκπαιδευτικό flash παιχνίδι που ονομάζεται Αναζήτηση λέξεων (Αγγλικά). Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Αναζήτηση λέξεων (Αγγλικά) σε Griego και σχετίζεται με Εκπαιδευτικό. Νέο παιχνίδι μας Αναζήτηση λέξεων (Αγγλικά) είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Εκπαιδευτικό μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Αναζήτηση λέξεων (Αγγλικά) ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Αναζήτηση λέξεων (Αγγλικά)
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εκπαιδευτικό πιο έπαιξαν παιχνίδια

Επιστολές & Λέξεις παιχνίδι ►

Επιστολές & Λέξεις

3
3 από τα 10 - 9236 ψήφους
Έπαιξε
114760
φορές

Awesome λέξη παιχνίδι. Η πραγματική πρόκληση για το μυαλό σας. Παίξτε και καλή σας διασκέδαση! Οδηγίες: οι ...

Εκτός και Αφαίρεση παιχνίδι ►

Εκτός και Αφαίρεση

2
2 από τα 10 - 3254 ψήφους
Έπαιξε
64387
φορές

Κάντε απλές μαθηματικές εξισώσεις το συντομότερο δυνατό. Για ITT σας κάντε κλικ στους αριθμούς με τ ...