Παιχνιδια

Χάρτης της Ινδίας

παιχνίδι της Εκπαιδευτικό

Χάρτης της Ινδίας

Χάρτης της Ινδίας Βαθμολογία: 2/10

Χάρτης της Ινδίας παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Εντοπίστε στο χάρτη της Ινδίας τα διάφορα κράτη που απαρτίζουν τη χώρα, σας προσφέρουμε ένα και θα πρέπει να το τοποθετήσετε στο χάρτη το χρώμα της χώρας. Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να εντοπίσετε τα κράτη που απαρτίζουν τη χώρα της Ινδίας (όπως Γκόα, Γκουτζαράτ, Punjab, Rajasthan, ή οποιοδήποτε άλλο κράτος) ότι το παιχνίδι θα προτείνει. Για να εντοπίσετε την κατάσταση, θα πρέπει να κάνετε κλικ σε ένα κράτος που είναι βαμμένο στο χρώμα του χάρτη. Έχετε δέκα στροφές και τρεις φορές για κάθε βάρδια. Το τελικό σκορ είναι το άθροισμα της κάθε βαθμολογία για κάθε τοπική κατάσταση.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 11235 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1974 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 2.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Αξιολόγηση με βάση 256 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 11235 φορές
Χάρτης της Ινδίας

Σε αυτό το χάρτη της Ινδίας μπορείτε να εντοπίσετε κάθε ένα από τα κράτη που απαρτίζουν τη χώρα. Η χώρα χωρίζεται σε διάφορες καταστάσεις, όπως Άντρα Πραντές, Αρουνάτσαλ Πραντές, Assam, Μπιχάρ, Γκόα, Γκουτζαράτ, Haryana, Πιερίας, Καρνατάκα, Κεράλα, Madhya Pradesh, Μαχαράστρα, Μανιπούρ, Meghalaya, Mizoram, Nagaland, Ορίσα, Punjab, Rajasthan, Σικίμ, Tamilnadu, Θεσπρωτίας, Ουτάρ Πραντές και τη δυτική Βεγγάλη. Ρίξτε μια τυφλή χάρτη, δεν υπάρχουν ονόματα και θα πρέπει να εντοπίσετε κάθε κράτος της Ινδίας στο χάρτη.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Χάρτης της Ινδίας για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Εκπαιδευτικό flash παιχνίδι που ονομάζεται Χάρτης της Ινδίας. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Χάρτης της Ινδίας σε Griego και σχετίζεται με Εκπαιδευτικό. Νέο παιχνίδι μας Χάρτης της Ινδίας είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Εκπαιδευτικό μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Χάρτης της Ινδίας ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Χάρτης της Ινδίας
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εκπαιδευτικό πιο έπαιξαν παιχνίδια

Επιστολές & Λέξεις παιχνίδι ►

Επιστολές & Λέξεις

3
3 από τα 10 - 9236 ψήφους
Έπαιξε
114761
φορές

Awesome λέξη παιχνίδι. Η πραγματική πρόκληση για το μυαλό σας. Παίξτε και καλή σας διασκέδαση! Οδηγίες: οι ...