Παιχνιδια

Μορφή λέξεις στα αγγλικά

παιχνίδι της Εκπαιδευτικό

Μορφή λέξεις στα αγγλικά

Μορφή λέξεις στα αγγλικά Βαθμολογία: 4/10

Μορφή λέξεις στα αγγλικά παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

παιχνίδι με τις λέξεις, αλλάζοντας ένα γράμμα. Το παιχνίδι σας προσφέρει μια λέξη τεσσάρων επιστολών. Κάντε κλικ σε μία από τις επιστολές, που θέλετε να αλλάξετε. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο πληκτρολόγιο παιχνίδι το γράμμα που θέλετε να αντικαταστήσετε. Αν η εικασία είναι σωστή, κερδίζετε. Και πάμε στην επόμενη λέξη. Είσαι έξυπνος; Αυτό το παιχνίδι θα σας βοηθήσει να μάθετε αγγλικά. Αγγλικό παιχνίδι λεξιλόγιο. Για αυτό θα πρέπει να σχηματίσουν λέξεις που είναι γραμμένα στην αγγλική γλώσσα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε όσες λέξεις το δυνατόν περισσότερο στο χρόνο που έχετε. Είναι ένα παιχνίδι ενάντια στον χρόνο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 68945 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 197 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 4614 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 68945 φορές
Μορφή λέξεις στα αγγλικά

Αλλάξτε ένα γράμμα για να κάνει μια νέα λέξη ... και στη συνέχεια να αλλάξετε ένα άλλο γράμμα για να κάνει μια αλυσίδα! Οδηγίες: να κάνουν νέες λέξεις αλλάζοντας ένα γράμμα στην τρέχουσα λέξη. Χρησιμοποιώντας το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο, επιλέξτε το γράμμα που θέλετε να αλλάξετε και στη συνέχεια κάντε κλικ στο εικονικό πληκτρολόγιο για να κάνει μια νέα λέξη. Εάν έχετε κολλήσει, να διαγράψετε την τελευταία λέξη με το "πίσω" το κουμπί. Το παιχνίδι τελειώνει όταν τελειώσει ο χρόνος. Υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε βρετανικά ή αμερικανικά μέσα στο μενού επιλογών.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Μορφή λέξεις στα αγγλικά για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Εκπαιδευτικό flash παιχνίδι που ονομάζεται Μορφή λέξεις στα αγγλικά. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Μορφή λέξεις στα αγγλικά σε Griego και σχετίζεται με Εκπαιδευτικό. Νέο παιχνίδι μας Μορφή λέξεις στα αγγλικά είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Εκπαιδευτικό μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Μορφή λέξεις στα αγγλικά ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Μορφή λέξεις στα αγγλικά
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εκπαιδευτικό πιο έπαιξαν παιχνίδια

Επιστολές & Λέξεις παιχνίδι ►

Επιστολές & Λέξεις

3
3 από τα 10 - 9236 ψήφους
Έπαιξε
114760
φορές

Awesome λέξη παιχνίδι. Η πραγματική πρόκληση για το μυαλό σας. Παίξτε και καλή σας διασκέδαση! Οδηγίες: οι ...

Εκτός και Αφαίρεση παιχνίδι ►

Εκτός και Αφαίρεση

2
2 από τα 10 - 3254 ψήφους
Έπαιξε
64387
φορές

Κάντε απλές μαθηματικές εξισώσεις το συντομότερο δυνατό. Για ITT σας κάντε κλικ στους αριθμούς με τ ...