Παιχνιδια

Πρόσθεση, αφαίρεση, πολλαπλασιασμό και διαίρεση

παιχνίδι της Εκπαιδευτικό

Πρόσθεση, αφαίρεση, πολλαπλασιασμό και διαίρεση

Πρόσθεση, αφαίρεση, πολλαπλασιασμό και διαίρεση Βαθμολογία: 5/10

Πρόσθεση, αφαίρεση, πολλαπλασιασμό και διαίρεση παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Χρησιμοποιήστε τα μέσα πρόσθεση, αφαίρεση, πολλαπλασιασμό και διαίρεση για τη σταδιακή μπλοκ αριθμών και να προχωρήσουμε στην επόμενη οθόνη. Ένα πολύ εθιστικό παιχνίδι που σας επιτρέπει να εξασκηθείτε μαθηματικά με αριθμούς. Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να κάνετε μια μαθηματικές πράξεις, όπως και τα αποτελέσματα. Για να αφαιρέσετε ένα μπλοκ, κάντε κλικ στον αριθμό ή το σύμβολο με το ποντίκι και όταν έχετε κάνει τη λειτουργία θα πρέπει να κάνετε διπλό κλικ με το ποντίκι για το αποτέλεσμα και όλα εξαφανίζονται. Ο στόχος είναι να εξαλειφθούν όλα τα πιθανά αριθμούς σε σήμανση χρόνου.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 15783 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1362 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 568 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 15783 φορές
Πρόσθεση, αφαίρεση, πολλαπλασιασμό και διαίρεση

Πρακτική μαθηματικά με τη δραστηριότητα αυτή για ευκίνητο μυαλό. Έχετε ένα μπλοκ των αριθμών με μείον πινακίδες, προσθήκη, πολλαπλασιασμό και διαίρεση. Θα πρέπει να κάνετε κλικ στους αριθμούς για να πάει από μια σχέση μεταξύ τους. Κάποιοι άλλοι αριθμοί προστίθενται ή αφαιρούνται, ή πολλαπλασιαστούν ή να διαιρεθούν. Κάντε διπλό κλικ στο ποντίκι για να υποδείξει ποιοι αριθμοί είναι το αποτέλεσμα του υπολογισμού. Όλες οι κληθέντες αριθμούς εξαφανιστούν εάν η λειτουργία είναι επιτυχής. Μπορείτε να παίξετε ενάντια στον χρόνο και να θέσει ένα χρονικό όριο για την άσκηση σας.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Πρόσθεση, αφαίρεση, πολλαπλασιασμό και διαίρεση για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Εκπαιδευτικό flash παιχνίδι που ονομάζεται Πρόσθεση, αφαίρεση, πολλαπλασιασμό και διαίρεση. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Πρόσθεση, αφαίρεση, πολλαπλασιασμό και διαίρεση σε Griego και σχετίζεται με Εκπαιδευτικό. Νέο παιχνίδι μας Πρόσθεση, αφαίρεση, πολλαπλασιασμό και διαίρεση είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Εκπαιδευτικό μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Πρόσθεση, αφαίρεση, πολλαπλασιασμό και διαίρεση ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Πρόσθεση, αφαίρεση, πολλαπλασιασμό και διαίρεση
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εκπαιδευτικό πιο έπαιξαν παιχνίδια

Επιστολές & Λέξεις παιχνίδι ►

Επιστολές & Λέξεις

3
3 από τα 10 - 9236 ψήφους
Έπαιξε
114760
φορές

Awesome λέξη παιχνίδι. Η πραγματική πρόκληση για το μυαλό σας. Παίξτε και καλή σας διασκέδαση! Οδηγίες: οι ...