Παιχνιδια

μαθηματικές πράξεις

παιχνίδι της Εκπαιδευτικό

μαθηματικές πράξεις

μαθηματικές πράξεις Βαθμολογία: 5/10

μαθηματικές πράξεις παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Μαθηματικά μπορεί να είναι διασκέδαση με αυτό το παιχνίδι, όπου οι αριθμοί σε ένα μπλοκ αποβάλλεται από μαθηματικές πράξεις μεταξύ τους. Πάρτε για να διαγράψετε όλους τους αριθμούς με πρόσθεση και αφαίρεση. Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να απομακρύνετε οι αριθμοί είναι εκτός λειτουργίας και αφήστε την μαθηματική πράξη, όπως 2, 2 = 4. αγώνας θα είναι μόνο λειτουργία, απλά πρέπει να κάνετε κλικ σε κάθε μία από τις τρεις αριθμούς και θα κάνει τη λειτουργία. Για τους λάτρεις των μαθηματικών που αυτή η δραστηριότητα διαθέσιμο για να παίξετε και να ασκήσουν τα μαθηματικά σε ένα διασκεδαστικό τρόπο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 15761 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1344 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 642 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 15761 φορές
μαθηματικές πράξεις

Κάντε τα μαθηματικά πιο διασκεδαστικό με αυτό το παιχνίδι, όπου μπορείτε να κάνετε κλικ στους αριθμούς, έτσι ώστε να απορρίπτονται σε ένα μπλοκ. Ο στόχος είναι να καθαρίσετε ολόκληρη την οθόνη. Πρέπει να εξαλείψουμε κάθε μια από τις πλατείες του κουτιού, έχουν έναν αριθμό μέσα. Μαθηματικά είναι ένα από τα δυσκολότερα και πιο δύσκολα θέματα για τα παιδιά. Αυτό το παιχνίδι κάνει τη διασκέδαση, γιατί μπορεί να παίξει με τους αριθμούς χωρίς να τους αντιληφθεί ασκούν πρόσθεση και αφαίρεση. Λειτουργίες όπως πρόσθεση, αφαίρεση, διαίρεση και πολλαπλασιασμό.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται μαθηματικές πράξεις για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Εκπαιδευτικό flash παιχνίδι που ονομάζεται μαθηματικές πράξεις. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται μαθηματικές πράξεις σε Griego και σχετίζεται με Εκπαιδευτικό. Νέο παιχνίδι μας μαθηματικές πράξεις είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Εκπαιδευτικό μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται μαθηματικές πράξεις ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

μαθηματικές πράξεις
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εκπαιδευτικό πιο έπαιξαν παιχνίδια

Επιστολές & Λέξεις παιχνίδι ►

Επιστολές & Λέξεις

3
3 από τα 10 - 9236 ψήφους
Έπαιξε
114760
φορές

Awesome λέξη παιχνίδι. Η πραγματική πρόκληση για το μυαλό σας. Παίξτε και καλή σας διασκέδαση! Οδηγίες: οι ...