Παιχνιδια

Η βαφή το λιοντάρι

παιχνίδι της Εκπαιδευτικό

Η βαφή το λιοντάρι

Η βαφή το λιοντάρι Βαθμολογία: 4/10

Η βαφή το λιοντάρι παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτή η δωρεάν online παιχνίδι είναι για τη ζωγραφική. Σε αυτό, μπορείτε να το χρώμα το λιοντάρι. Πάρτε το πινέλο σας και επιλέξτε ένα χρώμα από όλα αυτά που έχετε στην παλέτα. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο μέρος του λιονταριού που θέλετε να είναι αυτό το χρώμα. Τώρα είναι η ευκαιρία σας για να δείτε τα λιοντάρια των χρωμάτων που ποτέ δεν θα μπορούσε να φανταστεί! Είναι στο χέρι σας να μάθετε πώς θα ήταν ένα μπλε λιοντάρι ματιά ...

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 51041 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 320 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 5408 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 51041 φορές
Η βαφή το λιοντάρι

Χρωματισμός είναι ένα από τα πιο εκπαιδευτικές δραστηριότητες για τα μικρότερα παιδιά. Δώστε αυτή την πνευματική άσκηση για τα παιδιά σας, έτσι ώστε να μπορούν να διασκεδάσουν την ίδια στιγμή που μαθαίνουν!

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Η βαφή το λιοντάρι για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Εκπαιδευτικό flash παιχνίδι που ονομάζεται Η βαφή το λιοντάρι. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Η βαφή το λιοντάρι σε Griego και σχετίζεται με Εκπαιδευτικό. Νέο παιχνίδι μας Η βαφή το λιοντάρι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Εκπαιδευτικό μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Η βαφή το λιοντάρι ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Η βαφή το λιοντάρι
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εκπαιδευτικό πιο έπαιξαν παιχνίδια

Επιστολές & Λέξεις παιχνίδι ►

Επιστολές & Λέξεις

3
3 από τα 10 - 9236 ψήφους
Έπαιξε
114761
φορές

Awesome λέξη παιχνίδι. Η πραγματική πρόκληση για το μυαλό σας. Παίξτε και καλή σας διασκέδαση! Οδηγίες: οι ...