Παιχνιδια

Αναζήτηση στη λέξη

παιχνίδι της Εκπαιδευτικό

Αναζήτηση στη λέξη

Αναζήτηση στη λέξη Βαθμολογία: 2/10

Αναζήτηση στη λέξη παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να μαντέψει τη λέξη από τα γράμματα που ο υπολογιστής σας δίνει, μπορείτε χαλαρά σημεία και θα πρέπει να συνθέσετε τη λέξη που αναζητείται. Όταν έχετε γράψει τη λέξη, πατήστε το πλήκτρο ελέγχου με το ποντίκι και ο υπολογιστής θα σας πω τοποθετούνται τα γράμματα σωστά. Όταν έχετε μαντέψει τη λέξη, πατήστε το κουμπί και εμφανίζεται μια νέα λέξη λέξη. Η λέξη είναι μια ρομαντική αγάπη ή σχετικού όρου, είναι το θέμα του παιχνιδιού. Μια δραστηριότητα που θα είναι πολύ χρήσιμο να εξασκήσετε τα Αγγλικά.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 13525 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1555 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 2.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Αξιολόγηση με βάση 296 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 13525 φορές
Αναζήτηση στη λέξη

Μαντέψουν λέξεις παιχνίδι στα αγγλικά. Προτείνουμε μια λέξη με τα κωδικοποιημένα γράμματα, θα πρέπει να βρεις ο σωστός όρος είναι κρυφό. Πρόκειται για λέξεις στην αγγλική γλώσσα, που θα σας βοηθήσουν να εξασκήσετε τη γλώσσα αυτή. Τοποθετήστε τα γράμματα με τον τρόπο που νομίζετε σωστό να βρείτε τη σωστή λέξη. Μπορείτε να πάτε να δείτε τι γράμματα που έχετε τοποθετήσει στη σωστή θέση, έτσι ώστε να είναι μια βοήθεια για να λύσει το συγκεκριμένο λόγο. Πρακτική αγγλική γλώσσα σας σε αυτό το παιχνίδι.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Αναζήτηση στη λέξη για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Εκπαιδευτικό flash παιχνίδι που ονομάζεται Αναζήτηση στη λέξη. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Αναζήτηση στη λέξη σε Griego και σχετίζεται με Εκπαιδευτικό. Νέο παιχνίδι μας Αναζήτηση στη λέξη είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Εκπαιδευτικό μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Αναζήτηση στη λέξη ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Αναζήτηση στη λέξη
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εκπαιδευτικό πιο έπαιξαν παιχνίδια

Επιστολές & Λέξεις παιχνίδι ►

Επιστολές & Λέξεις

3
3 από τα 10 - 9236 ψήφους
Έπαιξε
114760
φορές

Awesome λέξη παιχνίδι. Η πραγματική πρόκληση για το μυαλό σας. Παίξτε και καλή σας διασκέδαση! Οδηγίες: οι ...