Παιχνιδια

Πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών

παιχνίδι της Εκπαιδευτικό

Πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών

Πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών Βαθμολογία: 6/10

Πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να εντοπίσετε πολιτείες των ΗΠΑ (Καλιφόρνια, Νεμπράσκα, Αριζόνα, το Τέξας, τη Νέα Υόρκη, την Αλάσκα, Φλόριντα, Νεβάδα, κλπ.) ότι η προτεινόμενη παιχνίδι. Για να εντοπίσετε την κατάσταση, θα πρέπει να κάντε κλικ σε ένα από τα κράτη που είναι χρωματισμένα, που είναι κάθε κομμάτι και βοήθεια. Έχετε δέκα στροφές και τρεις φορές για κάθε βάρδια για να εντοπίσετε κάθε κράτος. Το τελικό σκορ είναι το άθροισμα της κάθε επιμέρους σκορ. Είναι ώρα, ώστε να προσπαθήσουμε να είναι γρήγορος εντοπισμός στο χάρτη για επιπλέον πόντους.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 13472 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1551 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 382 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 13472 φορές
Πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών

Εκπαιδευτικό παιχνίδι γεωγραφίας. Θα πρέπει να μάθουν να βρείτε τις πολιτείες των ΗΠΑ σε ένα χάρτη. Το παιχνίδι σας προσφέρει ένα χάρτη με όλα τα κράτη που σημειώνονται, αλλά κανένα όνομα και σας ζητά να εντοπίσετε ένα ιδιαίτερα ότι λέτε είναι. Μόνο το όνομα είναι στο χάρτη κάποιους ως California, Νεμπράσκα, Αριζόνα, Τέξας, Κολοράντο, Wyoming, Όρεγκον, τη Γεωργία και το Νέο Μεξικό. Μάθετε γεωγραφία και να έχουν μια καλή στιγμή με δωρεάν εκπαιδευτικές δραστηριότητες μας για τα παιδιά και τους ενήλικες.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Εκπαιδευτικό flash παιχνίδι που ονομάζεται Πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών σε Griego και σχετίζεται με Εκπαιδευτικό. Νέο παιχνίδι μας Πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Εκπαιδευτικό μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εκπαιδευτικό πιο έπαιξαν παιχνίδια

Επιστολές & Λέξεις παιχνίδι ►

Επιστολές & Λέξεις

3
3 από τα 10 - 9236 ψήφους
Έπαιξε
114762
φορές

Awesome λέξη παιχνίδι. Η πραγματική πρόκληση για το μυαλό σας. Παίξτε και καλή σας διασκέδαση! Οδηγίες: οι ...