Παιχνιδια

Χρωματισμός για να πω: Σ αγαπώ

παιχνίδι της Αγάπη

Χρωματισμός για να πω: Σ αγαπώ

Χρωματισμός για να πω: Σ αγαπώ Βαθμολογία: 5/10

Χρωματισμός για να πω: Σ αγαπώ παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Χρωματίστε το δικό σας ρομαντικό χαιρετισμό να πει κάποιος σας αρέσει με ένα ρομαντικό αρκούδες και κόκκινες καρδιές για να ζωγραφίσει. Πείτε στους ανθρώπους σας πόσο πολύ τους αγαπώ με αυτό το γλυκό παιχνίδι για χρωματισμός. Πίντα αυτά τα μικρά αρκούδες δημιουργώντας μια ρομαντική ατμόσφαιρα, τέλεια αγάπη για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ρίξτε μια παλέτα χρωμάτων στα αριστερά για να ζωγραφίσει τα στοιχεία χρώματος αρκούδες. Τα δύο ζώα εμφανίζονται σε μαύρο και λευκό και θα πρέπει να δώσει χρώμα στα δύο σχήματα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 26764 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 679 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 2876 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 26764 φορές
Χρωματισμός για να πω: Σ αγαπώ

ρομαντικό παιχνίδι, όπου μπορείτε να δηλώσετε την αγάπη σας για το χρώμα ή το χρώμα μερικές ρομαντικές ζώα. Δύο αρκούδες δεν είναι σε μαύρο και άσπρο. Μπορείτε να χρωματίσετε τα δύο στοιχεία σε μαύρο και άσπρο με όλα τα χρώματα. Μια δραστηριότητα για τα παιδιά ή οι άνθρωποι στην αγάπη. Μια ωραία πινελιά για να δώσει σε άλλο πρόσωπο με ένα μήνυμα αγάπης. Έχετε μια λουλούδια, μπορείτε να βάλετε το χρώμα που θέλετε. Κόκκινες καρδιές στις δύο χαρακτήρες που είναι πολύ καλή. όλες τις κλίμακες των χρωμάτων, κόκκινα, μπλε, πράσινα, κίτρινα, τα πορτοκάλια, καστανές, μαύρες, γκρι, κλπ..

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Χρωματισμός για να πω: Σ αγαπώ για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Αγάπη flash παιχνίδι που ονομάζεται Χρωματισμός για να πω: Σ αγαπώ. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Χρωματισμός για να πω: Σ αγαπώ σε Griego και σχετίζεται με Αγάπη. Νέο παιχνίδι μας Χρωματισμός για να πω: Σ αγαπώ είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Αγάπη μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Χρωματισμός για να πω: Σ αγαπώ ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Χρωματισμός για να πω: Σ αγαπώ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Αγάπη πιο έπαιξαν παιχνίδια

Συγγένεια δοκιμή παιχνίδι ►

Συγγένεια δοκιμή

6
6 από τα 10 - 25848 ψήφους
Έπαιξε
269740
φορές

Θέλετε να μάθετε πόσο έχουν κοινά με σας αγαπούσε ένα. Εισάγετε τα δύο ονόματα στο δοκιμής μας και & ...