Παιχνιδια

Εξατομικευμένη ευχετήριες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

παιχνίδι της Αγάπη

Εξατομικευμένη ευχετήριες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Εξατομικευμένη ευχετήριες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Βαθμολογία: 5/10

Εξατομικευμένη ευχετήριες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτό το ζευγάρι θέλει να κάνει κάτι ιδιαίτερο για να δείξετε την αγάπη σας για τους άλλους για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, έτσι θα κάνω ένα προσωπικό χαιρετισμό. Αποφασίζουν να κάνει φωτογράφηση μαζί και να κάνουν μια κάρτα του Αγίου Βαλεντίνου. Παρακαλώ βοηθήστε το ζευγάρι ντύνονται και να είναι όμορφη. Θα πρέπει να κάνετε κλικ και σύρετε τα ρούχα που σας αρέσει με το ποντίκι. Επιλέξτε ρούχα για το κορίτσι και στη συνέχεια πίσω στο αγόρι. Σύγχρονα και ωραία ρούχα. Να θυμάστε ότι το κόκκινο χρώμα είναι το χρώμα της αγάπης. Όταν τελειώσει, θα δείτε ένα εξατομικευμένο χαιρετισμό με τα ρούχα που έχετε επιλέξει.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 13968 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1448 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 490 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 13968 φορές
Εξατομικευμένη ευχετήριες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

παιχνίδι παίρνει ένα εξατομικευμένο χαιρετισμό για να γιορτάσουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Θα πρέπει να βοηθήσει αυτό το ζευγάρι φόρεμα για μια φωτογράφηση. Ένα αγόρι και ένα κορίτσι θέλει να αφήσει ένα ρομαντικό μήνυμα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δείξτε την αγάπη σας. Έτσι θα πρέπει να ντύσει το καθένα από αυτά και στη συνέχεια να τα βάζουμε μαζί για να δημιουργήσουν την κάρτα. Θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε όλα τα ρούχα είναι στο ντουλάπι για κάθε μία από αυτές. Έχετε παντελόνια, μπλούζες, πουκάμισα, παπούτσια, μπουφάν και πολλά άλλα είδη μόδας που μπορείτε να βάλετε σε κάθε μία από αυτές.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Εξατομικευμένη ευχετήριες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Αγάπη flash παιχνίδι που ονομάζεται Εξατομικευμένη ευχετήριες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Εξατομικευμένη ευχετήριες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε Griego και σχετίζεται με Αγάπη. Νέο παιχνίδι μας Εξατομικευμένη ευχετήριες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Αγάπη μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Εξατομικευμένη ευχετήριες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Εξατομικευμένη ευχετήριες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Αγάπη πιο έπαιξαν παιχνίδια

Συγγένεια δοκιμή παιχνίδι ►

Συγγένεια δοκιμή

6
6 από τα 10 - 25848 ψήφους
Έπαιξε
269740
φορές

Θέλετε να μάθετε πόσο έχουν κοινά με σας αγαπούσε ένα. Εισάγετε τα δύο ονόματα στο δοκιμής μας και & ...