Παιχνιδια

φιλιά της Neytiri και Τζέικ

παιχνίδι της Αγάπη

φιλιά της neytiri και Τζέικ

φιλιά της Neytiri και Τζέικ Βαθμολογία: 7/10

φιλιά της neytiri και Τζέικ παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Εδώ εμφανίζονται Jake Sully και Neytiri, οι κύριοι χαρακτήρες της ταινίας Avatar σε ένα παιχνίδι φιλιά. Ο στόχος αυτού του παιχνιδιού είναι να γεμίσει το μπαρ μετρητή αγάπης, το οποίο δείχνει την ποσότητα της αγάπης. Για να το κάνετε αυτό, Jake και Neytiri πρέπει να φιλήσει όταν κανείς δεν τα βλέπω. Κάντε κλικ πάνω τους και να αρχίσουν να φιλήσει με πάθος. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην δείτε το συνταγματάρχη Quaritch, που εμφανίζεται ανάμεσα στα βράχια, οι Na'vi Δρ Grace βρίσκεται στο κάτω μέρος, ή Ikran σκαρφαλωμένο σε ένα υποκατάστημα στην αριστερή πλευρά. Κάθε φορά που ένα από αυτά ανακάλυψαν ένα φιλί, θα χάσετε μια ζωή. Μια όμορφη ιστορία αγάπης σε έναν διαφορετικό κόσμο, η Πανδώρα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 18310 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1081 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 746 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 18310 φορές
φιλιά της Neytiri και Τζέικ

Όλα τα φιλιά παιχνίδια έχουν παρόμοια δυναμική. Ο στόχος είναι ότι οι πρωταγωνιστές ρομαντικά φιλί χωρίς άλλους χαρακτήρες που αλιεύονται. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στους χαρακτήρες και κρατήστε πατημένο το κουμπί μέχρι που κάποιος ματιά. Στην περίπτωση αυτή, το παιχνίδι έχει οριστεί στην ταινία Avatar, σε σκηνοθεσία Τζέιμς Κάμερον που έκανε πρεμιέρα το 2009. Οι πρωταγωνιστές είναι Jake Sully, ένας άνθρωπος από τον πλανήτη Γη, και Neytiri Omaticaya, μια Na'vi κάτοικοι της Πανδώρας.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται φιλιά της Neytiri και Τζέικ για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Αγάπη flash παιχνίδι που ονομάζεται φιλιά της Neytiri και Τζέικ. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται φιλιά της Neytiri και Τζέικ σε Griego και σχετίζεται με Αγάπη. Νέο παιχνίδι μας φιλιά της Neytiri και Τζέικ είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Αγάπη μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται φιλιά της Neytiri και Τζέικ ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

φιλιά της Neytiri και Τζέικ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Αγάπη πιο έπαιξαν παιχνίδια

Συγγένεια δοκιμή παιχνίδι ►

Συγγένεια δοκιμή

6
6 από τα 10 - 25848 ψήφους
Έπαιξε
269740
φορές

Θέλετε να μάθετε πόσο έχουν κοινά με σας αγαπούσε ένα. Εισάγετε τα δύο ονόματα στο δοκιμής μας και & ...