Παιχνιδια

Ελευθερώσει την πριγκίπισσα Ραπουνζέλ

παιχνίδι της Αγάπη

Ελευθερώσει την πριγκίπισσα Ραπουνζέλ

Ελευθερώσει την πριγκίπισσα Ραπουνζέλ Βαθμολογία: 5/10

Ελευθερώσει την πριγκίπισσα Ραπουνζέλ παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, είστε ένας πρίγκιπας που πρέπει να σώσει πριγκίπισσα Ραπουνζέλ, η περίφημη πριγκίπισσα που είχε μια μακρά χρυσή πλεξούδα, με την οποία ο πρίγκιπας ήταν να την σώσει από τον πύργο. Αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί με την κακιά μάγισσα που προσπαθούν να εμποδίσουν τη συνάντησή σας με την πριγκίπισσα στην κορυφή του πύργου. Για να σώσει την πριγκίπισσα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα βέλους για να μετακινήσετε και σταδιακά να ανεβείτε μέχρι την κορυφή. Στην αριστερή πλευρά της οθόνης θα δείτε ένα εικονίδιο που θα σας πληροφορεί το ύψος που έχετε φτάσει και πόσο κοντά είστε στο να καταλήξουμε.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 25600 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 723 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 1776 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 25600 φορές
Ελευθερώσει την πριγκίπισσα Ραπουνζέλ

Με αυτό το online παιχνίδι αισθάνεστε σαν ένα πραγματικό πρίγκιπα που πρέπει να σώσει την πριγκίπισσα Ραπουνζέλ. Αυτή η πριγκίπισσα είναι ο πρωταγωνιστής της ιστορίας των Grimm Brothers In που κρύβει ένα κακό μάγισσα ένα νεαρό κορίτσι στην κορυφή ενός πύργου, και χρησιμοποιούν τα μαλλιά της για τον πρίγκιπα να έρχονται και να φεύγουν από τον πύργο. Επίσης, αυτή η ιστορία έχει πρόσφατα διαδοθεί από την ταινία της Disney Μπλεγμένος, que αφηγείται την ιστορία της Ραπουνζέλ σε μια νέα και ανανεωμένη τρόπο. Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να αποφύγετε το κακό μάγισσα Επίσης, οι οποίοι θα έχουν κλειδώσει την κακή πριγκίπισσα, και το μόνο που μπορεί να σώσει, αν μπορείτε να φτάσετε στην κορυφή του πύργου και να πάει με Ραπουνζέλ.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Ελευθερώσει την πριγκίπισσα Ραπουνζέλ για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Αγάπη flash παιχνίδι που ονομάζεται Ελευθερώσει την πριγκίπισσα Ραπουνζέλ. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Ελευθερώσει την πριγκίπισσα Ραπουνζέλ σε Griego και σχετίζεται με Αγάπη. Νέο παιχνίδι μας Ελευθερώσει την πριγκίπισσα Ραπουνζέλ είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Αγάπη μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Ελευθερώσει την πριγκίπισσα Ραπουνζέλ ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ελευθερώσει την πριγκίπισσα Ραπουνζέλ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Αγάπη πιο έπαιξαν παιχνίδια

Συγγένεια δοκιμή παιχνίδι ►

Συγγένεια δοκιμή

6
6 από τα 10 - 25848 ψήφους
Έπαιξε
269740
φορές

Θέλετε να μάθετε πόσο έχουν κοινά με σας αγαπούσε ένα. Εισάγετε τα δύο ονόματα στο δοκιμής μας και & ...