Παιχνιδια

Πόλεμος της αγάπης

παιχνίδι της Αγάπη

Πόλεμος της αγάπης

Πόλεμος της αγάπης Βαθμολογία: 6/10

Πόλεμος της αγάπης παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ρομαντικό αρκούδες παίρνουν όλο τον κόσμο, έχουν επωφεληθεί από τη γενική αίσθηση της αγάπης Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και έχουν επιτεθεί και να αναλάβει. Σώστε τον κόσμο από υπερβολική δόση αγάπης αρκούδες. Πυροβόλησε τα μπαλόνια με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού και να φορτώσετε εκ νέου χρησιμοποιώντας το spacebar. Θα πρέπει να προσπαθήσουν να καταστρέψουν και να γκρεμίσουμε όλα τα μπαλόνια και φέρει αυτή την επίθεση σε αυτό το ρομαντικό εισβολή. Εάν είστε κάποιος που μισείτε Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αυτό είναι το παιχνίδι σας. Τελειώνει με όλα εισβολείς φέρει σε μια διασκεδαστική δραστηριότητα για να κάνουμε κάτι διαφορετικό.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 32095 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 562 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 1920 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 32095 φορές
Πόλεμος της αγάπης

Παιχνίδι όπου πρέπει να πυροβολήσουν αρκούδες, αρκούδες είναι στην αγάπη, που είναι στην πραγματικότητα σχετικά με αρκουδάκια. Αυτή είναι μια πλήρους κλίμακας εισβολή, μια επίθεση από τον αέρα. Θα πρέπει να προστατεύσει τη χώρα από την παρούσα κλίμακας επίθεση και στο τέλος όλα εισβολείς, όπως μπορείτε. Η επίθεση έρχεται από τον αέρα, μπαλόνια και άλλα πλοία, πρέπει να γκρεμίσουμε. Ένας πόλεμος αγάπης στην οποία οι κακοί είναι εκείνοι που είναι συνήθως καλό. Τυπικά δώρα που δόθηκαν την ημέρα αυτή, όπως ρομαντικά αρκούδες έχουν γίνει εχθροί. Ειδικά για εκείνους τους ανθρώπους που μισούν αυτή τη μέρα γεμάτη ρομαντισμό.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Πόλεμος της αγάπης για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Αγάπη flash παιχνίδι που ονομάζεται Πόλεμος της αγάπης. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Πόλεμος της αγάπης σε Griego και σχετίζεται με Αγάπη. Νέο παιχνίδι μας Πόλεμος της αγάπης είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Αγάπη μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Πόλεμος της αγάπης ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Πόλεμος της αγάπης
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Αγάπη πιο έπαιξαν παιχνίδια

Συγγένεια δοκιμή παιχνίδι ►

Συγγένεια δοκιμή

6
6 από τα 10 - 25848 ψήφους
Έπαιξε
269740
φορές

Θέλετε να μάθετε πόσο έχουν κοινά με σας αγαπούσε ένα. Εισάγετε τα δύο ονόματα στο δοκιμής μας και & ...