Παιχνιδια

Ψάχνοντας στο Καλαίσθητο πρίγκιπας

παιχνίδι της Αγάπη

Ψάχνοντας στο Καλαίσθητο πρίγκιπας

Ψάχνοντας στο Καλαίσθητο πρίγκιπας Βαθμολογία: 6/10

Ψάχνοντας στο Καλαίσθητο πρίγκιπας παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, είστε ένα κορίτσι που έχει να Ανεβείτε τον πύργο της αγάπης για να πάρετε την αγάπη ενός άνδρα. Για να πάρετε την αγάπη ενός ανθρώπου, πρέπει να σκοτώσει τους δολοφόνους που θέλετε να σας σκοτώσει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα βέλους ή τα γράμματα Δ (βόρεια), S (νότια), Α (δυτικά) και Δ (ανατολικά), η κίνηση του ποντικιού για να αλλάξετε την πορεία σας και πατήστε το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού για να πυροβολήσει.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 14782 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1165 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 818 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 14782 φορές
Ψάχνοντας στο Καλαίσθητο πρίγκιπας

δολοφόνοι πυροβολούν, αναρρίχηση ενός πύργου, πάρτε την αγάπη ενός ανθρώπου,

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Ψάχνοντας στο Καλαίσθητο πρίγκιπας για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Αγάπη flash παιχνίδι που ονομάζεται Ψάχνοντας στο Καλαίσθητο πρίγκιπας. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Ψάχνοντας στο Καλαίσθητο πρίγκιπας σε Griego και σχετίζεται με Αγάπη. Νέο παιχνίδι μας Ψάχνοντας στο Καλαίσθητο πρίγκιπας είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Αγάπη μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Ψάχνοντας στο Καλαίσθητο πρίγκιπας ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ψάχνοντας στο Καλαίσθητο πρίγκιπας
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Αγάπη πιο έπαιξαν παιχνίδια

Συγγένεια δοκιμή παιχνίδι ►

Συγγένεια δοκιμή

6
6 από τα 10 - 25846 ψήφους
Έπαιξε
269065
φορές

Θέλετε να μάθετε πόσο έχουν κοινά με σας αγαπούσε ένα. Εισάγετε τα δύο ονόματα στο δοκιμής μας και & ...