Παιχνιδια

Βαλεντίνος Ημέρα: Αναζήτηση Για Αγάπη

παιχνίδι της Αγάπη

Βαλεντίνος Ημέρα: Αναζήτηση Για Αγάπη

Βαλεντίνος Ημέρα: Αναζήτηση Για Αγάπη Βαθμολογία: 6/10

Βαλεντίνος Ημέρα: Αναζήτηση Για Αγάπη παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το σημείο και κλικ παζλ θα πρέπει να βρεις και να κάνετε κλικ misaligned καρδιές πίσω στη θέση της. Δείτε για διαφορετικού μεγέθους καρδιές που έχουν μετατεθεί από την θέση του. Χρησιμοποιήστε το ποντίκι σας να κάνουν κλικ πάνω τους και θα μεταφέρεται στη θέση της. Ώρα μπόνους σημεία αν βρείτε το σύνολο των 9 καρδιές, σχετικά με την εικόνα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 52743 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 287 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 7640 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 52743 φορές
Βαλεντίνος Ημέρα: Αναζήτηση Για Αγάπη

Βαλεντίνος, Βαλεντίνος ημέρα, παιχνίδι, παζλ, και κάντε κλικ στο σημείο, αναγνώριση προτύπων, χωρική συνειδητοποίηση, διακοπές,

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Βαλεντίνος Ημέρα: Αναζήτηση Για Αγάπη για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Αγάπη flash παιχνίδι που ονομάζεται Βαλεντίνος Ημέρα: Αναζήτηση Για Αγάπη. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Βαλεντίνος Ημέρα: Αναζήτηση Για Αγάπη σε Griego και σχετίζεται με Αγάπη. Νέο παιχνίδι μας Βαλεντίνος Ημέρα: Αναζήτηση Για Αγάπη είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Αγάπη μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Βαλεντίνος Ημέρα: Αναζήτηση Για Αγάπη ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Βαλεντίνος Ημέρα: Αναζήτηση Για Αγάπη
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Αγάπη πιο έπαιξαν παιχνίδια

Συγγένεια δοκιμή παιχνίδι ►

Συγγένεια δοκιμή

6
6 από τα 10 - 25846 ψήφους
Έπαιξε
269573
φορές

Θέλετε να μάθετε πόσο έχουν κοινά με σας αγαπούσε ένα. Εισάγετε τα δύο ονόματα στο δοκιμής μας και & ...