Παιχνιδια

Συμπληρώνεται μέχρι Hanna Montana

παιχνίδι της make up

Συμπληρώνεται μέχρι Hanna Montana

Συμπληρώνεται μέχρι Hanna Montana Βαθμολογία: 3/10

Συμπληρώνεται μέχρι Hanna Montana παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Θα θέλατε να εργαστείτε στο μακιγιάζ; Τώρα μπορείτε να προσποιούνται ότι είναι το μακιγιάζ από ένα αστέρι σαν αυτό τραγουδιστή. Συμπληρώνεται μέχρι Hanna Montana, ώστε να μπορείτε να βγείτε έξω και να ενεργούν στη σκηνή. Αυτό το κορίτσι είναι μια νέα τραγουδίστρια που όμως διάσημη σε όλο τον κόσμο. Σήμερα η δουλειά σας είναι να φανεί η καλύτερη δυνατή εικόνα. Θα πρέπει να πάρετε ένα πρωτότυπο κάνει γι 'αυτήν. Νεαρά κορίτσια είναι πολύ γενναίος με τα χρώματα, έτσι ώστε να δημιουργεί μια εικόνα για να σας κάνει πιο όμορφη. Κάθε ένα από τα στοιχεία που μπορείτε να εφαρμόσετε το μακιγιάζ και το χρώμα των χειλιών στα φρύδια, βλεφαρίδες, κλπ.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 315842 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 18 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 3.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Αξιολόγηση με βάση 41604 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 315842 φορές
Συμπληρώνεται μέχρι Hanna Montana

Hanna Montana θέλει τη βοήθειά σας με το μακιγιάζ και επαγγελματίας καλλιτέχνης μακιγιάζ κάνει με το αστέρι. Θα πρέπει να ταιριάζει με τα χρώματα στο δέρμα σας. Θα πρέπει να βάψετε τα μάτια, τη ζωγραφική τα ζυγωματικά. Βάλτε ψεύτικες βλεφαρίδες. Επιλέξτε το χρώμα για σκιά ματιών. Παρακολουθήστε καθώς συνδυάζει όλα τα στοιχεία στο δέρμα σας. Όταν έχετε τελειώσει την εργασία σας με το χρώμα που έχετε να επιλέξετε αξεσουάρ κοσμήματα για εκείνη. Έχετε μια συλλογή από σκουλαρίκια σε ετοιμότητα για να επιλέξετε ένα μοντέλο που είναι κολακευτικό. Αν σας αρέσει το έργο του καλλιτέχνη μακιγιάζ, εδώ μπορείτε να πειραματιστείτε με την εικόνα ενός διάσημου κοριτσιού όπου η δοκιμή και να δούμε το τελικό αποτέλεσμα.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Συμπληρώνεται μέχρι Hanna Montana για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Make Up flash παιχνίδι που ονομάζεται Συμπληρώνεται μέχρι Hanna Montana. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Συμπληρώνεται μέχρι Hanna Montana σε Griego και σχετίζεται με Make Up. Νέο παιχνίδι μας Συμπληρώνεται μέχρι Hanna Montana είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Make Up μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Συμπληρώνεται μέχρι Hanna Montana ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Συμπληρώνεται μέχρι Hanna Montana
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Make up πιο έπαιξαν παιχνίδια

Ινδικό Μακιγιάζ παιχνίδι ►

Ινδικό Μακιγιάζ

3
3 από τα 10 - 4932 ψήφους
Έπαιξε
57851
φορές

Ινδική μόδα, σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να εφαρμόζεται μακιγιάζ σε μοντέλο της Ινδίας, θα πρέπε&# ...