Παιχνιδια

Μακιγιάζ και κοσμήματα για το Χάνα Μοντάνα

παιχνίδι της make up

Μακιγιάζ και κοσμήματα για το Χάνα Μοντάνα

Μακιγιάζ και κοσμήματα για το Χάνα Μοντάνα Βαθμολογία: 6/10

Μακιγιάζ και κοσμήματα για το Χάνα Μοντάνα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σας άρεσε το μακιγιάζ; Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να κάνει μέχρι Miley Cyrus, αυτή είναι μια διασημότητα, διότι ενσαρκώνει το ρόλο της Χάνα Μοντάνα στην τηλεοπτική σειρά. Θα πρέπει να δώσει μια γλυκιά εικόνα, αισθησιακό ή επιθετική, όπως την εγκαταλείπει στην τηλεοπτική σειρά. Για να συνθέτουν Χάνα Μοντάνα, τσίμπημα μακιγιάζ σας και να ανιχνεύσουμε τα χείλη, τα μάτια ή το πρόσωπο της Miley Cyrus. Έχετε όλες τις επιλογές για να μπορείτε να κάνετε make-up artist στο παιχνίδι. Μπορείτε ψεύτικες βλεφαρίδες, το χρώμα των χειλιών σας, το χρώμα για το πρόσωπο, σκιά ματιών και περισσότερα στοιχεία για έναν καλό καλλιτέχνη μακιγιάζ. Έχετε επίσης κοσμήματα για να θέσει το κορίτσι.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 16180 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1242 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 916 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 16180 φορές
Μακιγιάζ και κοσμήματα για το Χάνα Μοντάνα

Miley Cyrus είναι ένας Αμερικανός ηθοποιός ο οποίος εκπροσωπεί την τραγουδίστρια Χάνα Μοντάνα στην τηλεοπτική σειρά με το ίδιο όνομα. Πρόκειται για μια σειρά που είναι πολύ δημοφιλές και μια μεγάλη επιτυχία μεταξύ των εφήβων αγοριών και κοριτσιών σε όλο τον κόσμο. Σε αυτό το κάνει πάνω από το παιχνίδι θα πρέπει να προετοιμάσει το χαρακτήρα για να πάει στη σκηνή. Μπορείτε να επιλέξετε για κάθε ένα της από τα στοιχεία του μακιγιάζ, όπως σκιά ματιών, το χρώμα των χειλιών, βαφές προσώπου. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε κοσμήματα και αξεσουάρ, όπως σκουλαρίκια ή κολιέ. Είναι ένα πολύ γνωστό και αγαπημένο, έτσι πρέπει να κάνει μια σπουδαία δουλειά με την εικόνα της.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Μακιγιάζ και κοσμήματα για το Χάνα Μοντάνα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Make Up flash παιχνίδι που ονομάζεται Μακιγιάζ και κοσμήματα για το Χάνα Μοντάνα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Μακιγιάζ και κοσμήματα για το Χάνα Μοντάνα σε Griego και σχετίζεται με Make Up. Νέο παιχνίδι μας Μακιγιάζ και κοσμήματα για το Χάνα Μοντάνα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Make Up μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Μακιγιάζ και κοσμήματα για το Χάνα Μοντάνα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Μακιγιάζ και κοσμήματα για το Χάνα Μοντάνα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Make up πιο έπαιξαν παιχνίδια

Ινδικό Μακιγιάζ παιχνίδι ►

Ινδικό Μακιγιάζ

3
3 από τα 10 - 4932 ψήφους
Έπαιξε
57851
φορές

Ινδική μόδα, σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να εφαρμόζεται μακιγιάζ σε μοντέλο της Ινδίας, θα πρέπε&# ...