Παιχνιδια

Μάιλι Σάιρους Μακιγιάζ

παιχνίδι της make up

Μάιλι Σάιρους Μακιγιάζ

Μάιλι Σάιρους Μακιγιάζ Βαθμολογία: 5/10

Μάιλι Σάιρους Μακιγιάζ παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Μάιλι Σάιρους είναι η ηθοποιός και τραγουδιστής που παίζει τους χαρακτήρες πρωταγωνιστής στην τηλεοπτική σειρά Χάνα Μοντάνα. Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να κάνει την ηθοποιό για την ευκαιρία που θέλετε (συναυλίες, πάρτι, γκαλά). Θα πρέπει να επιλέξετε το μακιγιάζ και τα αξεσουάρ που θέλετε. Στα δεξιά εικονίδια με όλα τα στοιχεία που μπορείτε να προσαρμόσετε. Χείλη, τα μάτια σας, τις βλεφαρίδες, τα φρύδια, τα μάγουλα, τα μαλλιά, το χρώμα των μαλλιών και το χρώμα του δέρματος. Μπορείτε να βάλετε κοσμήματα και αξεσουάρ, όπως σκουλαρίκια, τα γυαλιά, κολιέ και μια τιάρα στο κεφάλι της.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 13904 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1489 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 512 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 13904 φορές
Μάιλι Σάιρους Μακιγιάζ

Μάιλι Σάιρους είναι Χάνα Μοντάνα η τραγουδίστρια. Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να κάνει για έναν ηθοποιό για ένα κόμμα. Έχετε μια μεγάλη σειρά και να έχουν όλα τα στοιχεία για να μπορείτε να εφαρμόσει τα καλλυντικά για το πρόσωπο του κοριτσιού. Το μοντέλο είναι έτοιμο να φορούν μακιγιάζ όλα τα χρώματα και αποχρώσεις που θέλετε. Το μακιγιάζ είναι μέρος του σύγχρονου στυλ ενός νεαρού ηθοποιός και διάσημη, όπως αυτή είναι. Το αστέρι της τηλεοπτικής σειράς που διαθέτει ΗΠΑ διπλή ζωή του χαρακτήρα που είναι ένα κανονικό κορίτσι με τη μέρα και ένας διάσημος τραγουδιστής το βράδυ.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Μάιλι Σάιρους Μακιγιάζ για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Make Up flash παιχνίδι που ονομάζεται Μάιλι Σάιρους Μακιγιάζ. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Μάιλι Σάιρους Μακιγιάζ σε Griego και σχετίζεται με Make Up. Νέο παιχνίδι μας Μάιλι Σάιρους Μακιγιάζ είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Make Up μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Μάιλι Σάιρους Μακιγιάζ ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Μάιλι Σάιρους Μακιγιάζ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Make up πιο έπαιξαν παιχνίδια

Ινδικό Μακιγιάζ παιχνίδι ►

Ινδικό Μακιγιάζ

3
3 από τα 10 - 4932 ψήφους
Έπαιξε
57851
φορές

Ινδική μόδα, σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να εφαρμόζεται μακιγιάζ σε μοντέλο της Ινδίας, θα πρέπε&# ...