Παιχνιδια

μακιγιάζ Μάιλι Σάιρους

παιχνίδι της make up

μακιγιάζ Μάιλι Σάιρους

μακιγιάζ Μάιλι Σάιρους Βαθμολογία: 5/10

μακιγιάζ Μάιλι Σάιρους παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Παίξτε μακιγιάζ δώσει η ηθοποιός Μάιλι Σάιρους, που είναι πολύ γνωστή και αγαπητή από όλους. Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να συνθέτουν την Μάιλι Σάιρους και μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών και τα είδη ένδυσης, πολλές επιλογές για τη δημιουργικότητά σας. Μάιλι Σάιρους είναι η ηθοποιός και pop τραγουδίστρια Αμερικανός που παίζει Hannah Montana στη σειρά με το ίδιο όνομα και μεταδίδονται από την Disney Channel. Για να παίξετε, θα πρέπει να κάνετε κλικ με το ποντίκι στα εικονίδια στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης και να κάνει κάθε πράγμα που πρέπει να αλλάξει την εικόνα της.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 17140 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1177 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 876 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 17140 φορές
μακιγιάζ Μάιλι Σάιρους

Μάιλι Σάιρους χρειάζεται ένα κάνουν πάνω και θα πρέπει να κάνω αυτή τη δουλειά. Θα πρέπει να δώσετε ένα λίφτινγκ στο στυλ της με νέα μακιγιάζ και το χρώμα στο πρόσωπο και τα μαλλιά. Ένα παιχνίδι που θα δοκιμάσουν την ικανότητά σας για την καινοτομία στον κόσμο του μακιγιάζ και styling. Η ποπ σταρ έχει να πάει σύγχρονης να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ημερίδες στις οποίες συμμετέχει. Σίγουρα θα περάσετε ένα πολύ διασκεδαστικό ενώ παράλληλα δίνει μια νέα ματιά στην αγαπημένη ηθοποιός μας. Όλοι έχουμε μεγάλη αγάπη για το ρόλο της ως Μάιλι Σάιρους τόσο διάσημο και το έργο του.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται μακιγιάζ Μάιλι Σάιρους για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Make Up flash παιχνίδι που ονομάζεται μακιγιάζ Μάιλι Σάιρους. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται μακιγιάζ Μάιλι Σάιρους σε Griego και σχετίζεται με Make Up. Νέο παιχνίδι μας μακιγιάζ Μάιλι Σάιρους είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Make Up μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται μακιγιάζ Μάιλι Σάιρους ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

μακιγιάζ Μάιλι Σάιρους
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Make up πιο έπαιξαν παιχνίδια

Ινδικό Μακιγιάζ παιχνίδι ►

Ινδικό Μακιγιάζ

3
3 από τα 10 - 4932 ψήφους
Έπαιξε
57851
φορές

Ινδική μόδα, σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να εφαρμόζεται μακιγιάζ σε μοντέλο της Ινδίας, θα πρέπε&# ...