Παιχνιδια

Στυλ για σας Bratz

παιχνίδι της make up

Στυλ για σας Bratz

Στυλ για σας Bratz Βαθμολογία: 6/10

Στυλ για σας Bratz παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Διαλέξτε τη Bratz θέλετε στυλ. Πρώτον, πλένετε και να στεγνώνετε τα μαλλιά σας. Στη συνέχεια θα πρέπει να πάτε κάνοντας κλικ στις καρτέλες για να δώσει Bratz στυλ σας αρέσει καλύτερα. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα, να κάνει τα πάντα. Επιλέξτε το χτένισμά σας, το χρώμα και ραβδώσεις. Μήπως το μακιγιάζ και τα νύχια σας; στη συνέχεια, προσθέστε κάποια εξαρτήματα στο σώμα για τις τελευταίες πινελιές. Αν σας αρέσει και νομίζετε ότι είναι τέλεια, κάντε κλικ για να δείτε το τελικό αποτέλεσμα της δουλειάς του! Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο της εργασίας σας με το Bratz για τον εκτυπωτή.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 32641 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 563 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 2856 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 32641 φορές
Στυλ για σας Bratz

Ορισμός συνθέτουν μια κούκλα Bratz. Πήρε στα τέσσερα πιο διάσημα πρωταγωνιστές αυτής της συλλογής κούκλες για να τους δώσει ένα νέο στυλ. Ξεκινήστε με τα μαλλιά και στη συνέχεια να περάσουν από όλα τα στοιχεία του μακιγιάζ. Στη διάθεσή σας ένα πλήρες σύνολο του επαγγελματικού μακιγιάζ όλα τα στοιχεία για να κάνει μια σπουδαία δουλειά. Αν σας αρέσει το μακιγιάζ μπορείτε να εξασκηθείτε με αυτό κούκλα Bratz μέχρι που βρήκε το τέλειο αποτέλεσμα. Ξεκινήστε με τα μαλλιά και στη συνέχεια να σας μεταφέρει σε όλα τα μέρη, τα μάτια, τα μάγουλα, τα χείλη, βλεφαρίδες, μύτη, κλπ.. Μια πλήρης και επαγγελματική δουλειά Μπορείτε να περάσετε μια καλή στιγμή.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Στυλ για σας Bratz για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Make Up flash παιχνίδι που ονομάζεται Στυλ για σας Bratz. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Στυλ για σας Bratz σε Griego και σχετίζεται με Make Up. Νέο παιχνίδι μας Στυλ για σας Bratz είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Make Up μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Στυλ για σας Bratz ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Στυλ για σας Bratz
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Make up πιο έπαιξαν παιχνίδια

Ινδικό Μακιγιάζ παιχνίδι ►

Ινδικό Μακιγιάζ

3
3 από τα 10 - 4932 ψήφους
Έπαιξε
57831
φορές

Ινδική μόδα, σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να εφαρμόζεται μακιγιάζ σε μοντέλο της Ινδίας, θα πρέπε&# ...