Παιχνιδια

βερνίκι νυχιών

παιχνίδι της make up

βερνίκι νυχιών

βερνίκι νυχιών Βαθμολογία: 6/10

βερνίκι νυχιών παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Όπως και φροντίδα των νυχιών; Τώρα έχετε ένα παιχνίδι που εξηγεί βήμα προς βήμα πώς να φροντίσει τα νύχια. Όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε και ποια προϊόντα να χρησιμοποιήσετε. Λάδια, σμάλτα, σαπούνια, πίνακες ζωγραφικής. Όλα καλά εξήγησε, έτσι ώστε να πάτε μόνοι σας. Μπορείτε να κάνετε την όλη διαδικασία και να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας. Παίξτε το καρφί. Πειραματιστείτε με τα χρώματα και τους συνδυασμούς για να κάνουν όμορφα χέρια. Ένα πλήρες μανικιούρ στα χέρια. Όλα τα στοιχεία του μανικιούρ για να μπορείτε να πάτε με.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7027 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3505 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 22 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7027 φορές
βερνίκι νυχιών

Μανικιούρ είναι η διαδικασία της καλλωπιστικό τα χέρια, ειδικά καρφιά. Πρέπει να προστατεύσουμε το δέρμα των χεριών και την προστασία του βερνίκι νυχιών. Θα πρέπει να πλένετε και να φροντίζετε με λάδια και άλλα πράγματα. Η τεχνική έχει τη διαδικασία της και μπορεί να ακολουθήσει σε αυτή τη δραστηριότητα. Μάθετε πώς να κάνει μανικιούρ σε απευθείας σύνδεση. Το τελευταίο στάδιο της διαδικασίας είναι η ίδια να βάψετε τα νύχια σας στο μοντέλο. Μπορείτε να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας. Μπορείτε να καινοτομεί με χρώματα, σχήματα και υφές για να πάρει το μοντέλο, το οποίο είναι μια διάσημη ηθοποιός ευτυχισμένη. Μάθετε και απολαύστε αυτή τη δραστηριότητα για τις μελλοντικές τους επαγγελματίες σε αυτή την τέχνη.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται βερνίκι νυχιών για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Make Up flash παιχνίδι που ονομάζεται βερνίκι νυχιών. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται βερνίκι νυχιών σε Griego και σχετίζεται με Make Up. Νέο παιχνίδι μας βερνίκι νυχιών είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Make Up μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται βερνίκι νυχιών ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

βερνίκι νυχιών
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Make up πιο έπαιξαν παιχνίδια

Ινδικό Μακιγιάζ παιχνίδι ►

Ινδικό Μακιγιάζ

3
3 από τα 10 - 4932 ψήφους
Έπαιξε
57851
φορές

Ινδική μόδα, σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να εφαρμόζεται μακιγιάζ σε μοντέλο της Ινδίας, θα πρέπε&# ...