Παιχνιδια

Makeover ημέρα του Αγίου Πατρικίου

παιχνίδι της make up

Makeover ημέρα του Αγίου Πατρικίου

Makeover ημέρα του Αγίου Πατρικίου Βαθμολογία: 7/10

Makeover ημέρα του Αγίου Πατρικίου παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ημέρα του Αγίου Πατρικίου είναι η εθνική εορτή της Ιρλανδίας. Είναι μια εθνική εορτή σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν δρόμο παρελάσεις και θεματικά πάρτι σε ντισκοτέκ. Την ημέρα αυτή θα πρέπει να πάει ντυμένος στα πράσινα, το οποίο είναι το επίσημο χρώμα. Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να κάνουν τον καθαρισμό του δέρματος. Θα πρέπει να βάλετε τονωτικά και κρέμες για να καθαρίσει. Στη συνέχεια θα πρέπει να κάνει μέχρι το κορίτσι πρωταγωνιστής μας. Μπορείτε να βάψετε τα χείλη σας, να αλλάξετε το χρώμα των ματιών, των μαλλιών, βάλτε σε ένα κοστούμι, κοσμήματα, και όλα τα αξεσουάρ που θέλετε. Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για μια τέτοια ειδική μέρα σαν κι αυτή. Μια παγκόσμια γιορτή για να παίξετε σήμερα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6882 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3550 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 14 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6882 φορές
Makeover ημέρα του Αγίου Πατρικίου

Ημέρα του Αγίου Πατρικίου είναι αργία εορτάζεται σε όλο τον κόσμο. Είναι η εθνική εορτή της χώρας, την Ιρλανδία, αλλά δεδομένου ότι η ιρλανδική μεταναστεύσει σε όλους. Τώρα αυτό το κόμμα είναι κάτι δημοφιλές σε όλες τις χώρες. Ο κανόνας για αυτό το κόμμα δεν πρόκειται να είναι ντυμένος στα πράσινα. Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να ξεκινήσετε με τη φροντίδα του δέρματος. Για να αφαιρέσετε τα σπυράκια θα πρέπει να καθαρίσει και να καθαρίσει το δέρμα. Εφαρμόστε τις κρέμες και τα τονωτικά για να καθαρίσει το δέρμα. Όταν είσαι ένα όμορφο, όμορφο δέρμα αρχίζει με το φόρεμα μέχρι το παιχνίδι. Τώρα θα πρέπει να κάνει μέχρι το κορίτσι πρωταγωνιστής αλλάζοντας το χρώμα ματιών, χρώμα μαλλιών, το σχήμα των μαλλιών, το χρώμα των χειλιών και τα πράγματα. Στο παιχνίδι θα πρέπει να επιλέξετε ένα αξεσουάρ για εκείνη. Μπορείτε να επιλέξετε την τσάντα, κοσμήματα και άλλα αξεσουάρ μόδας.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Makeover ημέρα του Αγίου Πατρικίου για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Make Up flash παιχνίδι που ονομάζεται Makeover ημέρα του Αγίου Πατρικίου. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Makeover ημέρα του Αγίου Πατρικίου σε Griego και σχετίζεται με Make Up. Νέο παιχνίδι μας Makeover ημέρα του Αγίου Πατρικίου είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Make Up μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Makeover ημέρα του Αγίου Πατρικίου ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Makeover ημέρα του Αγίου Πατρικίου
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Make up πιο έπαιξαν παιχνίδια

Ινδικό Μακιγιάζ παιχνίδι ►

Ινδικό Μακιγιάζ

3
3 από τα 10 - 4932 ψήφους
Έπαιξε
57851
φορές

Ινδική μόδα, σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να εφαρμόζεται μακιγιάζ σε μοντέλο της Ινδίας, θα πρέπε&# ...