Παιχνιδια

Ερασιτέχνες Χειρουργός

παιχνίδι της Ιατρική

Ερασιτέχνες Χειρουργός

Ερασιτέχνες Χειρουργός Βαθμολογία: 6/10

Ερασιτέχνες Χειρουργός παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σήκωσε κόφτη πίτσα και συρραπτικό σας και να γίνει Alan Probe, ένας ερασιτέχνης χειρουργός λειτουργίας για εγκληματίες που δεν μπορούν να αναζητήσουν ιατρική βοήθεια με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Τα εργαλεία σας που παρατάσσονται στο πάνω μέρος της οθόνης του παιχνιδιού. Κάντε κλικ για να επιλέξετε ένα και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί ή κάντε κλικ και κρατήστε πατημένο στην περιοχή παιχνιδιού για να τα χρησιμοποιούν. Για να διακόψετε το παιχνίδι, κάντε κλικ στο εικονίδιο παύση στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 10266 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2130 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 392 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 10266 φορές
Ερασιτέχνες Χειρουργός

Μπορείτε να επιλέξετε γρήγορα-εργαλεία χειρουργός σας χρησιμοποιώντας τους αντίστοιχους αριθμούς 0-9 στο πληκτρολόγιο. Για περισσότερη βοήθεια σχετικά με το πώς να ασχοληθεί με συγκεκριμένες συνθήκες και οι τραυματισμοί, κάντε κλικ στο κουμπί βοήθειας στην κάτω αριστερή γωνία της περιοχής παιχνιδιού.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Ερασιτέχνες Χειρουργός για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Ιατρική flash παιχνίδι που ονομάζεται Ερασιτέχνες Χειρουργός. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Ερασιτέχνες Χειρουργός σε Griego και σχετίζεται με Ιατρική. Νέο παιχνίδι μας Ερασιτέχνες Χειρουργός είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ιατρική μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Ερασιτέχνες Χειρουργός ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ερασιτέχνες Χειρουργός
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ιατρική πιο έπαιξαν παιχνίδια

Επείγουσα Δωμάτιο παιχνίδι ►

Επείγουσα Δωμάτιο

5
5 από τα 10 - 9760 ψήφους
Έπαιξε
153262
φορές

Γρήγορα, γιατρέ! Ασθενείς σας περιμένουν! Οδηγίες: Σήκωσε το ασθενείς που έρχονται για να σας τις υ& ...