Παιχνιδια

νοσοκομείο φρενίτιδα

παιχνίδι της Ιατρική

νοσοκομείο φρενίτιδα

νοσοκομείο φρενίτιδα Βαθμολογία: 6/10

νοσοκομείο φρενίτιδα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε ένα νοσοκομείο, η προϊσταμένη ήταν υπεύθυνος για τα πάντα. Θα πρέπει να ελέγχετε τη νοσοκόμα και να διανέμει στους ασθενείς σε κάθε γιατρό. Για να στείλετε ένα ασθενή πρέπει να βάλετε τη νοσοκόμα κοντά στον ειδικό και σύρετε στον επόμενο ασθενή. Το νοσοκομείο έχει πολλά φυτά, και πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ασανσέρ για να αλλάξει όροφο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7688 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3286 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 88 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7688 φορές
νοσοκομείο φρενίτιδα

Σε αυτό το νοσοκομείο, υπάρχουν φαρμακοποιός, γιατρός, ψυχίατρος, οδοντίατρος, χειρουργός, γιατρός ματιών και μασέρ. Η νοσοκόμα είναι αυτός που βλέπει τους ασθενείς στη ρεσεψιόν και να τους συνοδεύει στο κατάλληλο τμήμα. Είναι ένα παιχνίδι εμπνευσμένο από το θέμα Νοσοκομείο, ένα πολύ δημοφιλές τηλεοπτικό παιχνίδι του 1997. Τι θα διαχειριστεί μια τέτοια κλινική; Ελέγξτε την οργάνωση αυτή τη δυνατότητα.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται νοσοκομείο φρενίτιδα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Ιατρική flash παιχνίδι που ονομάζεται νοσοκομείο φρενίτιδα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται νοσοκομείο φρενίτιδα σε Griego και σχετίζεται με Ιατρική. Νέο παιχνίδι μας νοσοκομείο φρενίτιδα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ιατρική μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται νοσοκομείο φρενίτιδα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

νοσοκομείο φρενίτιδα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ιατρική πιο έπαιξαν παιχνίδια

Επείγουσα Δωμάτιο παιχνίδι ►

Επείγουσα Δωμάτιο

5
5 από τα 10 - 9760 ψήφους
Έπαιξε
153262
φορές

Γρήγορα, γιατρέ! Ασθενείς σας περιμένουν! Οδηγίες: Σήκωσε το ασθενείς που έρχονται για να σας τις υ& ...