Παιχνιδια

Απομνημονεύστε Χρώματα

παιχνίδι της μνήμη

Απομνημονεύστε Χρώματα

Απομνημονεύστε Χρώματα Βαθμολογία: 5/10

Απομνημονεύστε Χρώματα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το ελεύθερο σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι, το χρώμα ενός ορισμένου αριθμού των τούβλων θα εμφανιστεί για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Ο στόχος του κάθε επιπέδου είναι να θυμόμαστε το χρώμα του κάθε τούβλο όταν ζητήσατε. Η σειρά με την οποία εμφανίζονται τα χρώματα τούβλα δεν αντιστοιχεί με την σειρά με την οποία θα σας ζητηθεί. Για να ζωγραφίσει την τρέχουσα τούβλο, κάντε κλικ στο μπουκάλι με το αντίστοιχο χρώμα. Όσο πιο γρήγορα μπορείτε να βρείτε ένα χρώμα, τόσο περισσότερους πόντους θα κερδίσετε.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8164 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3024 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 24 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8164 φορές
Απομνημονεύστε Χρώματα

Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, γιατί όχι μόνο θα πρέπει να απομνημονεύει τα χρώματα ... Θα πρέπει επίσης να απομνημονεύσετε τις θέσεις. Θα δείξει κάποια χρώματα σε μια σειρά, και στη συνέχεια θα σας ζητηθεί με διαφορετική σειρά.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Απομνημονεύστε Χρώματα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό μνήμη flash παιχνίδι που ονομάζεται Απομνημονεύστε Χρώματα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Απομνημονεύστε Χρώματα σε Griego και σχετίζεται με μνήμη. Νέο παιχνίδι μας Απομνημονεύστε Χρώματα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του μνήμη μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Απομνημονεύστε Χρώματα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Απομνημονεύστε Χρώματα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

μνήμη πιο έπαιξαν παιχνίδια

Θυμάμαι τα Αριθμός Pi παιχνίδι ►

Θυμάμαι τα Αριθμός pi

4
4 από τα 10 - 664 ψήφους
Έπαιξε
13709
φορές

Δρομέας Pi είναι ένα παιχνίδι μνήμης όπου πρέπει να υπενθυμίσω τα διαδοχικά ψηφία του μαθηματική ...