Παιχνιδια

βουνό τετράγωνο τύπου

παιχνίδι της mοτοσικλέτες

βουνό τετράγωνο τύπου

βουνό τετράγωνο τύπου Βαθμολογία: 6/10

βουνό τετράγωνο τύπου παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτό το δωρεάν παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι βρωμιά ποδήλατα, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε κάθε επίπεδο με μόνο 90 δευτερόλεπτα. Υπάρχουν τρία επίπεδα καλά σχεδιασμένη για να ασκήσετε τις δεξιότητες σας με ένα πολύ ισχυρό ATV. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα επάνω και κάτω βέλους στο πληκτρολόγιό σας για να επιταχύνει και το φρένο. Για την εξισορρόπηση του οχήματος, χρησιμοποιήστε το αριστερό και το δεξί πλήκτρο βέλους.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6962 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3177 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 26 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6962 φορές
βουνό τετράγωνο τύπου

Ένα όχημα παντός εδάφους (ATV), ορίζεται ως ένα όχημα που έχει σχεδιαστεί για να χειριστεί μια ευρύτερη ποικιλία του εδάφους από ό, τι τα περισσότερα άλλα οχήματα. Ο αναβάτης κάθεται και να εκμεταλλεύεται τις εν λόγω οχήματα, όπως μια μοτοσικλέτα, αλλά το επιπλέον ζάντες δώσει μεγαλύτερη σταθερότητα σε μικρότερες ταχύτητες.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται βουνό τετράγωνο τύπου για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Mοτοσικλέτες flash παιχνίδι που ονομάζεται βουνό τετράγωνο τύπου. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται βουνό τετράγωνο τύπου σε Griego και σχετίζεται με Mοτοσικλέτες. Νέο παιχνίδι μας βουνό τετράγωνο τύπου είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Mοτοσικλέτες μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται βουνό τετράγωνο τύπου ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

βουνό τετράγωνο τύπου
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Mοτοσικλέτες πιο έπαιξαν παιχνίδια

Αστικές Motocross παιχνίδι ►

Αστικές motocross

6
6 από τα 10 - 8198 ψήφους
Έπαιξε
87613
φορές

Υπερπηδήσουν όλα τα εμπόδια και να μην πέφτουν κάτω με μοτοσικλέτα σας. Ξεκλείδωμα των νέων οχημ^ ...