Παιχνιδια

Ο άνθρωπος μηχανή της ομάδας

παιχνίδι της πολλών παικτών

Ο άνθρωπος μηχανή της ομάδας

Ο άνθρωπος μηχανή της ομάδας Βαθμολογία: 9/10

Ο άνθρωπος μηχανή της ομάδας παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Για να παίξετε με έναν φίλο, εδώ είναι ένα ελεύθερο σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι όπου θα πρέπει να συνεργάζονται οδήγηση δύο ρομπότ. Με τα πλήκτρα WASD πλήκτρα και το βέλος, μπορείτε να κινείστε μέσα από τις πλατφόρμες. Για να πυροβολήσει, χρησιμοποιήστε το πλήκτρο S ή το κάτω βέλος, αλλά δεν θα χάσουμε τα πυρομαχικά, γιατί θα πρέπει να φορτώσετε τα όπλα σε ειδικά μηχανήματα κατά μήκος του επιπέδου. Μην αφήσετε τους εχθρούς θα ξεπεραστούν!

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6971 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3092 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 9.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Αξιολόγηση με βάση 76 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6971 φορές
Ο άνθρωπος μηχανή της ομάδας

Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια ρομπότ, ποιος καλύτερος τρόπος για να το απολαύσετε με ένα φίλο με μια συνεταιριστική λειτουργία για να πάρει μέσα από τα επίπεδα με τη βοήθεια ενός συνεργάτη. Τα παιχνίδια ρομπότ δεν είναι πάντα σκληρή και βαρετή, μπορεί να είναι γεμάτη από χρώματα, όπως αυτό.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Ο άνθρωπος μηχανή της ομάδας για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό πολλών παικτών flash παιχνίδι που ονομάζεται Ο άνθρωπος μηχανή της ομάδας. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Ο άνθρωπος μηχανή της ομάδας σε Griego και σχετίζεται με πολλών παικτών. Νέο παιχνίδι μας Ο άνθρωπος μηχανή της ομάδας είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του πολλών παικτών μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Ο άνθρωπος μηχανή της ομάδας ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο άνθρωπος μηχανή της ομάδας
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

πολλών παικτών πιο έπαιξαν παιχνίδια

Πίνακας Ποδόσφαιρο παιχνίδι ►

Πίνακας Ποδόσφαιρο

6
6 από τα 10 - 3486 ψήφους
Έπαιξε
32240
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να παίξετε επιτραπέζια ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο παιχνίδι παίζετα& ...