Παιχνιδια

Σπαρτιάτες πολεμιστές

παιχνίδι της πολλών παικτών

Σπαρτιάτες πολεμιστές

Σπαρτιάτες πολεμιστές Βαθμολογία: 8/10

Σπαρτιάτες πολεμιστές παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτό το δωρεάν σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι που στην αρχαία Ελλάδα. Μπορείτε να παίξετε μόνοι ή με έναν φίλο σε ένα συνεργατικό τρόπο, σε ένα παιχνίδι όπου θα είναι Σπαρτιάτες πολεμιστές που πρέπει να πολεμήσει τους πολεμιστές του εχθρού. Θα πρέπει επίσης να είμαστε προσεκτικοί με τα πανίσχυρα τέρατα και εχθρούς, θα βρείτε στο τέλος του κάθε επιπέδου. Οι έλεγχοι μπορεί να επαναπροσδιοριστεί και για τους δύο παίκτες, αν και είναι προκαθορισμένη στα βελάκια και το άλλο στα πλήκτρα WASD.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 9064 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2266 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 8.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Αξιολόγηση με βάση 434 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 9064 φορές
Σπαρτιάτες πολεμιστές

Η δράση και η γραμμική παιχνίδια μάχης έγινε πολύ δημοφιλής στη δεκαετία του 80, όταν άρχισε να τελειοποιήσουν τα πρώτα βιντεοπαιχνίδια, προσθέτοντας νέες επιλογές και καλύτερα γραφικά, όπως η περίφημη χρυσή τσεκούρι.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Σπαρτιάτες πολεμιστές για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό πολλών παικτών flash παιχνίδι που ονομάζεται Σπαρτιάτες πολεμιστές. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Σπαρτιάτες πολεμιστές σε Griego και σχετίζεται με πολλών παικτών. Νέο παιχνίδι μας Σπαρτιάτες πολεμιστές είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του πολλών παικτών μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Σπαρτιάτες πολεμιστές ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Σπαρτιάτες πολεμιστές
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

πολλών παικτών πιο έπαιξαν παιχνίδια

Πίνακας Ποδόσφαιρο παιχνίδι ►

Πίνακας Ποδόσφαιρο

6
6 από τα 10 - 3486 ψήφους
Έπαιξε
32240
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να παίξετε επιτραπέζια ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο παιχνίδι παίζετα& ...