Παιχνιδια

Εξομοιωτή πιάνο σε απευθείας σύνδεση

παιχνίδι της Μουσικα

Εξομοιωτή πιάνο σε απευθείας σύνδεση

Εξομοιωτή πιάνο σε απευθείας σύνδεση Βαθμολογία: 3/10

Εξομοιωτή πιάνο σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Simulator για να παίξει πιάνο σε απευθείας σύνδεση που σας επιτρέπει να παίξετε τα πλήκτρα μόνο με αγγίζουν τα πλήκτρα γραμμάτων στο πληκτρολόγιο και να αγγίξει τον ήχο της σαν ένα πραγματικό πιάνο. Μια δωρεάν εξομοιωτή για να παίξει πιάνο στον υπολογιστή με πραγματικό ήχο του πιάνου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα στο πληκτρολόγιο ή πατήστε το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού για τα εικονικά πλήκτρα και μουσικές νότες πραγματικά ήχο. Χρησιμοποιήστε αυτό το παιχνίδι για την πρακτική με μουσικές νότες, παρτιτούρες και να παίξετε όλα θέλετε τη μουσική. Διασκέδαση και την εκπαίδευση σε μια ενιαία δραστηριότητα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 221834 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 40 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 3.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Αξιολόγηση με βάση 19508 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 221834 φορές
Εξομοιωτή πιάνο σε απευθείας σύνδεση

Δραστηριότητα για την πρακτική παίζει ένα μουσικό όργανο. Αυτό το εικονικό πιάνο εξομοιωτή σας επιτρέπει να παίξετε το πιάνο σαν να είναι μπροστά από ένα πραγματικό. Πατώντας τα πλήκτρα στο πληκτρολόγιο ή κάνοντας κλικ με το ποντίκι θα ηχήσει πραγματικές μουσικές νότες. Παίζετε με τα μαύρα και άσπρα πλήκτρα που αντιστοιχούν σε μουσικές νότες. Χρησιμοποιήστε το παιχνίδι μας για να εξασκηθείτε και να βελτιώσετε την τεχνική σας με μουσικό όργανο. Μπορείτε να συνθέσετε το δικό σας παρτιτούρες και παίζουν έργα που ήδη υπάρχουν, διότι είναι πολύ αληθινό για τους πρωτότυπους ήχους.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Εξομοιωτή πιάνο σε απευθείας σύνδεση για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Μουσικα flash παιχνίδι που ονομάζεται Εξομοιωτή πιάνο σε απευθείας σύνδεση. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Εξομοιωτή πιάνο σε απευθείας σύνδεση σε Griego και σχετίζεται με Μουσικα. Νέο παιχνίδι μας Εξομοιωτή πιάνο σε απευθείας σύνδεση είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Μουσικα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Εξομοιωτή πιάνο σε απευθείας σύνδεση ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Εξομοιωτή πιάνο σε απευθείας σύνδεση
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μουσικα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Παίξε το πιάνο παιχνίδι ►

Παίξε το πιάνο

3
3 από τα 10 - 10924 ψήφους
Έπαιξε
154290
φορές

Σε αυτό το μουσικό παιχνίδι, θα πρέπει να παίξει το πιάνο για να συνθέσετε μία μελωδία βράχο. Να παί ...

Ξυλόφωνο πλοίαρχος παιχνίδι ►

Ξυλόφωνο πλοίαρχος

6
6 από τα 10 - 5130 ψήφους
Έπαιξε
64922
φορές

Συνθέστε τη δική σας μουσική με αυτό το μεγάλο ξυλόφωνο! Οδηγίες: παίζουν με το πληκτρολόγιο, χρησ&# ...

Εξίσωση παιχνίδι ►

Εξίσωση

6
6 από τα 10 - 2692 ψήφους
Έπαιξε
24691
φορές

Είστε ένα μικροσκοπικό λίγο τον άνθρωπο που ζει μέσα σε έναν υπολογιστή. Όλα τα άλλα μικροσκοπικ^ ...