Παιχνιδια

Αντ χορευτής

παιχνίδι της Μουσικα

Αντ χορευτής

Αντ χορευτής Βαθμολογία: 7/10

Αντ χορευτής παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το δωρεάν παιχνίδι γραμμής που θα διδάξουν μυρμήγκι σας να χορεύει. Για να δημιουργήσετε την καλύτερη ατμόσφαιρα, μπορείτε να προσθέσετε σωστή μουσική, ή μπορείτε να διδάξετε το μυρμήγκι για να τραγουδήσει κάτι, ενώ ο χορός. Μπορείτε επίσης να κάνετε μερικές μανιτάρι-όπως τα πράγματα χορεύει πίσω μυρμήγκι σας. Οι κινήσεις μπορούν επίσης να επιλεγεί. Αν θέλετε, μπορείτε να αλλάξετε τις κινήσεις μυρμήγκι σας σύμφωνα με διαφορετική μουσική. Καλή διασκέδαση!

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8702 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2872 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 120 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8702 φορές
Αντ χορευτής

Όταν μιλάμε για τα μυρμήγκια, είναι εύκολο να σκεφτούμε απασχολημένος εργασίας ή μικροσκοπικά πλάσματα. Έχετε ποτέ σκεφτεί ότι τα μυρμήγκια μπορούν να χορέψουν, ακριβώς όπως τα ανθρώπινα όντα;

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Αντ χορευτής για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Μουσικα flash παιχνίδι που ονομάζεται Αντ χορευτής. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Αντ χορευτής σε Griego και σχετίζεται με Μουσικα. Νέο παιχνίδι μας Αντ χορευτής είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Μουσικα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Αντ χορευτής ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Αντ χορευτής
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μουσικα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Παίξε το πιάνο παιχνίδι ►

Παίξε το πιάνο

3
3 από τα 10 - 10924 ψήφους
Έπαιξε
154290
φορές

Σε αυτό το μουσικό παιχνίδι, θα πρέπει να παίξει το πιάνο για να συνθέσετε μία μελωδία βράχο. Να παί ...

Ξυλόφωνο πλοίαρχος παιχνίδι ►

Ξυλόφωνο πλοίαρχος

6
6 από τα 10 - 5130 ψήφους
Έπαιξε
64922
φορές

Συνθέστε τη δική σας μουσική με αυτό το μεγάλο ξυλόφωνο! Οδηγίες: παίζουν με το πληκτρολόγιο, χρησ&# ...