Παιχνιδια

ρυθμό των τυμπάνων

παιχνίδι της Μουσικα

ρυθμό των τυμπάνων

ρυθμό των τυμπάνων Βαθμολογία: 6/10

ρυθμό των τυμπάνων παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ένα μικρό άγρια ​​περιφέρονται την αφρικανική έρημο στο ρυθμό των τυμπάνων. Μπορείτε να παίξετε με τα βελάκια στο ρυθμό για να προχωρήσει στο παιχνίδι. Υπάρχει ένας συνδυασμός για να προωθήσει και άλλο στην επίθεση. Θα πρέπει να συλλέγουν τους στρατιώτες της φυλής για να ξεκινήσει επίθεση τους εχθρούς σας. Μην παραλείψετε το ρυθμό και να απολαύσετε ένα διασκεδαστικό χρόνο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6492 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3667 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 16 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6492 φορές
ρυθμό των τυμπάνων

Ένα μουσικό παιχνίδι όπου πρέπει να παίξετε το συνδυασμό πλήκτρων που κινεί τους πολεμιστές της φυλής. Χαρακτήρες που είναι στρατιώτες της φυλής στην Αφρική που περπατούν μέσα από την έρημο στο ρυθμό της μουσικής. Επαναλάβετε το ρυθμό των τυμπάνων με τα πλήκτρα του πληκτρολογίου για να μετακινήσετε και επίθεση.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται ρυθμό των τυμπάνων για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Μουσικα flash παιχνίδι που ονομάζεται ρυθμό των τυμπάνων. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται ρυθμό των τυμπάνων σε Griego και σχετίζεται με Μουσικα. Νέο παιχνίδι μας ρυθμό των τυμπάνων είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Μουσικα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται ρυθμό των τυμπάνων ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

ρυθμό των τυμπάνων
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μουσικα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Παίξε το πιάνο παιχνίδι ►

Παίξε το πιάνο

3
3 από τα 10 - 10924 ψήφους
Έπαιξε
154290
φορές

Σε αυτό το μουσικό παιχνίδι, θα πρέπει να παίξει το πιάνο για να συνθέσετε μία μελωδία βράχο. Να παί ...

Ξυλόφωνο πλοίαρχος παιχνίδι ►

Ξυλόφωνο πλοίαρχος

6
6 από τα 10 - 5130 ψήφους
Έπαιξε
64923
φορές

Συνθέστε τη δική σας μουσική με αυτό το μεγάλο ξυλόφωνο! Οδηγίες: παίζουν με το πληκτρολόγιο, χρησ&# ...