Παιχνιδια

χορός hip-hop

παιχνίδι της Μουσικα

χορός hip-hop

χορός hip-hop Βαθμολογία: 4/10

χορός hip-hop παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ένα χορευτικό παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να μάθει να χορεύει hip-hop. Θα πρέπει να δούμε τις κινήσεις του χορευτή. Με τους αριθμούς στο πληκτρολόγιο, σημειώστε τους αριθμούς που αναπαριστούν τις κινήσεις. Όταν έχετε το συνδυασμό εγγράφως πατήστε το πλήκτρο διαστήματος. Χορευτή σας θα κάνει κινήσεις είναι τα ίδια και αν κερδίσετε. Θα πρέπει να κάνουμε όλες τις χορευτικές κινήσεις που κάνουν το μοντέλο χορεύτρια. Θα πρέπει να είναι γρήγορη συνδυασμούς αριθμό πληκτρολόγηση και να κερδίσετε περισσότερους πόντους.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6756 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3529 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 8 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6756 φορές
χορός hip-hop

Χορός παιχνίδι για τους οπαδούς του hip-hop. Ένα μουσικό παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να ακολουθεί τις κινήσεις ενός χορευτή. Με το πληκτρολόγιο καλέσετε τους αριθμούς που αντιπροσωπεύουν τα βήματα του χορού. Χορευτή σας θα εκτελέσει κινήσεις που πρέπει να μοιάζουν με τα πρωτότυπα. Ακούστε μουσική και να παρακολουθήσουν την ομάδα των αγοριών χόρευαν στο δρόμο. Αυτός ο χορός του δρόμου είναι διάσημη στον κόσμο και έχει γίνει πολύ της μόδας. Πολύ ευκίνητο και πολύπλοκες κινήσεις που απαιτούν πολλή σωματική ικανότητα για να είναι.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται χορός hip-hop για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Μουσικα flash παιχνίδι που ονομάζεται χορός hip-hop. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται χορός hip-hop σε Griego και σχετίζεται με Μουσικα. Νέο παιχνίδι μας χορός hip-hop είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Μουσικα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται χορός hip-hop ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

χορός hip-hop
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μουσικα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Παίξε το πιάνο παιχνίδι ►

Παίξε το πιάνο

3
3 από τα 10 - 10924 ψήφους
Έπαιξε
154275
φορές

Σε αυτό το μουσικό παιχνίδι, θα πρέπει να παίξει το πιάνο για να συνθέσετε μία μελωδία βράχο. Να παί ...

Ξυλόφωνο πλοίαρχος παιχνίδι ►

Ξυλόφωνο πλοίαρχος

6
6 από τα 10 - 5130 ψήφους
Έπαιξε
64904
φορές

Συνθέστε τη δική σας μουσική με αυτό το μεγάλο ξυλόφωνο! Οδηγίες: παίζουν με το πληκτρολόγιο, χρησ&# ...