Παιχνιδια

fest διαχειριστή

παιχνίδι της Μουσικα

Fest διαχειριστή

Fest διαχειριστή Βαθμολογία: 8/10

Fest διαχειριστή παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Πώς θα θέλατε να οργανώσετε το δικό σας μουσικό φεστιβάλ; Εάν είστε ένας μεγάλος από αυτά τα φεστιβάλ, οι οποίες πραγματοποιούνται κυρίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αυτό το παιχνίδι θα σας φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα. Θα πρέπει να ελέγχετε κάθε λεπτομέρεια, όπως η τοποθέτηση του σταδίου, η πρόσληψη των ομάδων και να αποφασίσει την τιμή της εισόδου.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6036 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3690 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 8.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Αξιολόγηση με βάση 4 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6036 φορές
fest διαχειριστή

Παιχνίδια διαχείρισης είναι περίπου το διοικητικό μέρος του συνόλου των επιχειρήσεων. Στην περίπτωση αυτή, ο παίκτης πρέπει να διαχειριστεί ένα μουσικό φεστιβάλ για να κάνουν μια επιτυχία και πολλοί επισκέπτες που φθάνουν για να παρακολουθήσουν τις συναυλίες που θα διοργανωθούν. Πρέπει να λάβουμε υπόψη άλλες επιπλέον υπηρεσίες.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται fest διαχειριστή για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Μουσικα flash παιχνίδι που ονομάζεται fest διαχειριστή. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται fest διαχειριστή σε Griego και σχετίζεται με Μουσικα. Νέο παιχνίδι μας fest διαχειριστή είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Μουσικα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται fest διαχειριστή ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

fest διαχειριστή
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μουσικα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Παίξε το πιάνο παιχνίδι ►

Παίξε το πιάνο

3
3 από τα 10 - 10924 ψήφους
Έπαιξε
154290
φορές

Σε αυτό το μουσικό παιχνίδι, θα πρέπει να παίξει το πιάνο για να συνθέσετε μία μελωδία βράχο. Να παί ...

Ξυλόφωνο πλοίαρχος παιχνίδι ►

Ξυλόφωνο πλοίαρχος

6
6 από τα 10 - 5130 ψήφους
Έπαιξε
64923
φορές

Συνθέστε τη δική σας μουσική με αυτό το μεγάλο ξυλόφωνο! Οδηγίες: παίζουν με το πληκτρολόγιο, χρησ&# ...