Παιχνιδια

Gangnam Style Μπλοκάρει

παιχνίδι της Μουσικα

Gangnam style Μπλοκάρει

Gangnam Style Μπλοκάρει Βαθμολογία: 8/10

Gangnam style Μπλοκάρει παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Τοποθετήστε προσεκτικά το μπλοκ σε αυτό το ελεύθερο σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι, έτσι ώστε να θέσει το στάδιο για Psy, ο οποίος θα μεταβεί στη σκηνή για να κάνει το χορό άλογό του, ενώ παίζει Gangnam Style. Θα χρησιμοποιήσετε ξύλινα κουτιά, μεταλλικά βαρέλια, δοκούς χάλυβα και ξύλινα μπλοκ για μια στιβαρή κατασκευή για την οποία Psy πρέπει να είναι σε θέση να χορέψουν για λίγο χωρίς να πέσει. Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με το χτύπημα της στιγμής.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 10564 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2221 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 8.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Αξιολόγηση με βάση 152 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 10564 φορές
Gangnam Style Μπλοκάρει

Δωρεάν σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Gangnam Style με Psy, όπου θα πρέπει να οικοδομήσουμε μια σκηνή χρησιμοποιώντας μπλοκ si ότι μπορεί να κάνει το χορό άλογο χωρίς να πέσουν πολύ νωρίς. Τοποθετήστε το μπλοκ να δημιουργήσει ένα σταθερό να χορεύουν το Gangnam Style.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Gangnam Style Μπλοκάρει για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Μουσικα flash παιχνίδι που ονομάζεται Gangnam Style Μπλοκάρει. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Gangnam Style Μπλοκάρει σε Griego και σχετίζεται με Μουσικα. Νέο παιχνίδι μας Gangnam Style Μπλοκάρει είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Μουσικα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Gangnam Style Μπλοκάρει ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Gangnam Style Μπλοκάρει
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μουσικα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Παίξε το πιάνο παιχνίδι ►

Παίξε το πιάνο

3
3 από τα 10 - 10924 ψήφους
Έπαιξε
154290
φορές

Σε αυτό το μουσικό παιχνίδι, θα πρέπει να παίξει το πιάνο για να συνθέσετε μία μελωδία βράχο. Να παί ...

Ξυλόφωνο πλοίαρχος παιχνίδι ►

Ξυλόφωνο πλοίαρχος

6
6 από τα 10 - 5130 ψήφους
Έπαιξε
64922
φορές

Συνθέστε τη δική σας μουσική με αυτό το μεγάλο ξυλόφωνο! Οδηγίες: παίζουν με το πληκτρολόγιο, χρησ&# ...