Παιχνιδια

Μαθαίνοντας να παίξει μουσική

παιχνίδι της Μουσικα

Μαθαίνοντας να παίξει μουσική

Μαθαίνοντας να παίξει μουσική Βαθμολογία: 7/10

Μαθαίνοντας να παίξει μουσική παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Θα θέλατε να παίξετε μουσική; Με αυτόν τον προσομοιωτή μπορεί να είναι ένα αστέρι της ροκ. Ακολουθήστε τις χρωματιστές κουκίδες με τα πλήκτρα να παίζουν τις νότες με τον ίδιο ρυθμό όπως το παιχνίδι σας προσφέρει. Αγγίξτε τη δική σας ροκ τραγούδια και μαθαίνουν μουσική με έναν απλό τρόπο. Σημειώσεις εμφανίζονται σε τέσσερα χρώματα και μπορείτε να κάνετε κλικ για τα ειδικά πλήκτρα για να παίξει μουσικές νότες ταυτόχρονα. Παίξτε το πληκτρολόγιό σας, όπως μια ηλεκτρική κιθάρα. Μάθετε να παίζετε σαν επαγγελματίας μουσικός.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7241 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3500 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 72 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7241 φορές
Μαθαίνοντας να παίξει μουσική

Μια δωρεάν έκδοση του Guitar Hero για να παίξετε online. Ένας εξομοιωτής του διάσημου παιχνιδιού με τη μουσική που εκατομμύρια άνθρωποι έχουν μάθει να παίζουν μουσικά όργανα. Θα είναι ένα αστέρι της ροκ μουσικής με έναν εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο. Κρατήστε τα χρώματα για τα πλήκτρα στο πληκτρολόγιο και να υποκρινόμαστε να παίξετε μια ηλεκτρική κιθάρα, μπάσο, ντραμς, πιάνο ή άλλο μουσικό όργανο. Ένα απλό παιχνίδι για όλες τις ηλικίες, είναι εύκολο να μάθουν και να ακολουθήσουν. Παίξτε σε διάφορες γλώσσες για να καταστεί ευκολότερο για σας να ακολουθήσετε την περιπέτεια.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Μαθαίνοντας να παίξει μουσική για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Μουσικα flash παιχνίδι που ονομάζεται Μαθαίνοντας να παίξει μουσική. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Μαθαίνοντας να παίξει μουσική σε Griego και σχετίζεται με Μουσικα. Νέο παιχνίδι μας Μαθαίνοντας να παίξει μουσική είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Μουσικα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Μαθαίνοντας να παίξει μουσική ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Μαθαίνοντας να παίξει μουσική
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μουσικα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Παίξε το πιάνο παιχνίδι ►

Παίξε το πιάνο

3
3 από τα 10 - 10924 ψήφους
Έπαιξε
154290
φορές

Σε αυτό το μουσικό παιχνίδι, θα πρέπει να παίξει το πιάνο για να συνθέσετε μία μελωδία βράχο. Να παί ...

Ξυλόφωνο πλοίαρχος παιχνίδι ►

Ξυλόφωνο πλοίαρχος

6
6 από τα 10 - 5130 ψήφους
Έπαιξε
64922
φορές

Συνθέστε τη δική σας μουσική με αυτό το μεγάλο ξυλόφωνο! Οδηγίες: παίζουν με το πληκτρολόγιο, χρησ&# ...