Παιχνιδια

Παίζοντας πιάνο και Ακούγοντας

παιχνίδι της Μουσικα

Παίζοντας πιάνο και Ακούγοντας

Παίζοντας πιάνο και Ακούγοντας Βαθμολογία: 7/10

Παίζοντας πιάνο και Ακούγοντας παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι για γραμμή, θα είστε σε θέση να παίξει το πιάνο με τα πλήκτρα στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας. Στα πλήκτρα του πιάνου που βλέπετε στην οθόνη θα γράψει τα γράμματα που αντιστοιχούν στα πλήκτρα του πληκτρολογίου σας. Επιπλέον, καθώς παίζετε, οι σημειώσεις θα εμφανίζονται στο επάνω προσωπικό. Επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε τους ήχους που εκπέμπονται από το πιάνο, κλασικό πιάνο από την κιθάρα, όργανο, τούμπα και σαξόφωνο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 23991 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 872 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 1036 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 23991 φορές
Παίζοντας πιάνο και Ακούγοντας

Το πιάνο είναι ένα μουσικό όργανο που ταξινομούνται ως χορδές πληκτρολόγιο ταλάντευση για το παραδοσιακό σύστημα ταξινόμησης. Ωστόσο, και όλο και πιο συχνά, έχει αντικατασταθεί από ηλεκτρονικό συνθεσάιζερ ή πληκτρολόγια, όπως αυτό το σε απευθείας σύνδεση παιχνιδιού.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Παίζοντας πιάνο και Ακούγοντας για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Μουσικα flash παιχνίδι που ονομάζεται Παίζοντας πιάνο και Ακούγοντας. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Παίζοντας πιάνο και Ακούγοντας σε Griego και σχετίζεται με Μουσικα. Νέο παιχνίδι μας Παίζοντας πιάνο και Ακούγοντας είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Μουσικα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Παίζοντας πιάνο και Ακούγοντας ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Παίζοντας πιάνο και Ακούγοντας
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μουσικα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Παίξε το πιάνο παιχνίδι ►

Παίξε το πιάνο

3
3 από τα 10 - 10924 ψήφους
Έπαιξε
154290
φορές

Σε αυτό το μουσικό παιχνίδι, θα πρέπει να παίξει το πιάνο για να συνθέσετε μία μελωδία βράχο. Να παί ...

Ξυλόφωνο πλοίαρχος παιχνίδι ►

Ξυλόφωνο πλοίαρχος

6
6 από τα 10 - 5130 ψήφους
Έπαιξε
64922
φορές

Συνθέστε τη δική σας μουσική με αυτό το μεγάλο ξυλόφωνο! Οδηγίες: παίζουν με το πληκτρολόγιο, χρησ&# ...