Παιχνιδια

Άλογα τραγούδι

παιχνίδι της Μουσικα

Άλογα τραγούδι

Άλογα τραγούδι Βαθμολογία: 9/10

Άλογα τραγούδι παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το απλό δωρεάν παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αστείο τραγούδι κάνοντας κλικ στο κάθε ένα από τα άλογα στο σωστό χρόνο για να χωρέσει μελωδίες και να τραγουδήσουν μαζί το τραγούδι. Ένα απλό παιχνίδι για τη μουσική, όπου απλά πατήστε το ποντίκι του υπολογιστή πάνω από κάθε ένα από τα άλογα. Κάθε φέρνει μια διαφορετική φωνή για το τραγούδι, και μαζί κάνουν η μελωδία είναι πλήρης.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 14504 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1578 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 9.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Αξιολόγηση με βάση 750 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 14504 φορές
Άλογα τραγούδι

Παιχνίδι Μουσική, τραγουδιέται από μερικά ωραία άλογα. Ένα παιχνίδι φλάς για άλογα τραγούδι, παίζουν με πολύ χιούμορ και διασκεδαστικό και δημιουργικό.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Άλογα τραγούδι για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Μουσικα flash παιχνίδι που ονομάζεται Άλογα τραγούδι. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Άλογα τραγούδι σε Griego και σχετίζεται με Μουσικα. Νέο παιχνίδι μας Άλογα τραγούδι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Μουσικα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Άλογα τραγούδι ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Άλογα τραγούδι
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μουσικα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Παίξε το πιάνο παιχνίδι ►

Παίξε το πιάνο

3
3 από τα 10 - 10924 ψήφους
Έπαιξε
154275
φορές

Σε αυτό το μουσικό παιχνίδι, θα πρέπει να παίξει το πιάνο για να συνθέσετε μία μελωδία βράχο. Να παί ...

Ξυλόφωνο πλοίαρχος παιχνίδι ►

Ξυλόφωνο πλοίαρχος

6
6 από τα 10 - 5130 ψήφους
Έπαιξε
64904
φορές

Συνθέστε τη δική σας μουσική με αυτό το μεγάλο ξυλόφωνο! Οδηγίες: παίζουν με το πληκτρολόγιο, χρησ&# ...