Παιχνιδια

Παρκάρετε και να φορτώσετε το φορτηγό

παιχνίδι της πάρκινγκ

Παρκάρετε και να φορτώσετε το φορτηγό

Παρκάρετε και να φορτώσετε το φορτηγό Βαθμολογία: 7/10

Παρκάρετε και να φορτώσετε το φορτηγό παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το ελεύθερο σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι, ο στόχος σας είναι να παρκάρετε και να φορτώσετε το φορτηγό με περονοφόρο όχημα. Να ακολουθείτε πάντα τα βέλη δρόμο για να βρείτε το χώρο στάθμευσης. Χρησιμοποιήστε τα βέλη για να οδηγήσετε τα οχήματα και το πλήκτρο διαστήματος για να φρένων. Όταν χρησιμοποιείτε το ανυψωτικό, χρησιμοποιήστε το πλήκτρο Ctrl για να ανυψώσουν και να καταγράψει ένα κουτί. Βεβαιωθείτε ότι έχουν τοποθετηθεί ακριβώς κάτω από το κέντρο του πλαισίου για να είναι σε θέση να το σηκώσει.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 10628 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2060 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 110 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 10628 φορές
Παρκάρετε και να φορτώσετε το φορτηγό

Ένα φορτηγό είναι ένα όχημα που προορίζεται για τη μεταφορά εμπορευμάτων και διαφέρουν σημαντικά ως προς το μέγεθος, τη δύναμη, και τη διαμόρφωση, με το μικρότερο να είναι μηχανικά παρόμοια με ένα αυτοκίνητο. Εμπορικά φορτηγών μπορεί να είναι πολύ μεγάλο και ισχυρό, και μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να εξαπολύσουν εξειδικευμένο εξοπλισμό.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Παρκάρετε και να φορτώσετε το φορτηγό για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό πάρκινγκ flash παιχνίδι που ονομάζεται Παρκάρετε και να φορτώσετε το φορτηγό. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Παρκάρετε και να φορτώσετε το φορτηγό σε Griego και σχετίζεται με πάρκινγκ. Νέο παιχνίδι μας Παρκάρετε και να φορτώσετε το φορτηγό είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του πάρκινγκ μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Παρκάρετε και να φορτώσετε το φορτηγό ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Παρκάρετε και να φορτώσετε το φορτηγό
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

πάρκινγκ πιο έπαιξαν παιχνίδια

3D BMW στάθμευσης παιχνίδι ►

3d bmw στάθμευσης

5
5 από τα 10 - 1610 ψήφους
Έπαιξε
21258
φορές

Ένα δωρεάν σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι, όπου μπορείτε να παρκάρετε ένα γκρι BMW, με ένα πλήρως 3D περ&# ...

Υπηρεσία χώρου Πάρκο παιχνίδι ►

Υπηρεσία χώρου Πάρκο

5
5 από τα 10 - 708 ψήφους
Έπαιξε
14903
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι είστε το πάρκο με υπηρεσία βαλέ, οι πελάτες σας είναι μοναδικές έτσι πρέπει να & ...