Παιχνιδια

Πάρκο εξέδρες μεγάλη

παιχνίδι της πάρκινγκ

Πάρκο εξέδρες μεγάλη

Πάρκο εξέδρες μεγάλη Βαθμολογία: 7/10

Πάρκο εξέδρες μεγάλη παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Οδηγήστε γύρω από τα φορτηγά στάθμευσης εργοτάξιο, μπουλντόζες, μεταφορείς αυτοκινήτων και πολλά άλλα! Δείτε αν μπορείτε να ελιχτεί μεγάλο φορτηγό σας γύρω από κάποια στενά σημεία, όπως μπορείτε να αποφύγετε τα άλλα αυτοκίνητα, τρένα, και τα εμπόδια! Παρκάρετε το φορτηγό στο σημείο σημειώνονται εντός του δεδομένου χρόνου. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα WASD ή βέλη για να ελέγξει το φορτηγό σας. Αν σας αρέσει το μοτέρ και αυτοκίνητα, προτείνουμε την ιστοσελίδα: Ενοικίαση Αυτοκινήτων για τα καλύτερα αυτοκίνητα με χαμηλές τιμές.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8808 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2627 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 130 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8808 φορές
Πάρκο εξέδρες μεγάλη

Παρακολουθήστε στροφές σας και να είστε προσεκτικοί σε αυτό το δωρεάν παιχνίδι γραμμής, διότι τα οχήματα αυτά είναι όλα πολύ μεγάλα και πολύ ακριβά και δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά οποιαδήποτε λάθος.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Πάρκο εξέδρες μεγάλη για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό πάρκινγκ flash παιχνίδι που ονομάζεται Πάρκο εξέδρες μεγάλη. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Πάρκο εξέδρες μεγάλη σε Griego και σχετίζεται με πάρκινγκ. Νέο παιχνίδι μας Πάρκο εξέδρες μεγάλη είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του πάρκινγκ μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Πάρκο εξέδρες μεγάλη ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Πάρκο εξέδρες μεγάλη
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

πάρκινγκ πιο έπαιξαν παιχνίδια

3D BMW στάθμευσης παιχνίδι ►

3d bmw στάθμευσης

5
5 από τα 10 - 1610 ψήφους
Έπαιξε
20846
φορές

Ένα δωρεάν σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι, όπου μπορείτε να παρκάρετε ένα γκρι BMW, με ένα πλήρως 3D περ&# ...

Υπηρεσία χώρου Πάρκο παιχνίδι ►

Υπηρεσία χώρου Πάρκο

5
5 από τα 10 - 708 ψήφους
Έπαιξε
14475
φορές

Σε αυτό το παιχνίδι είστε το πάρκο με υπηρεσία βαλέ, οι πελάτες σας είναι μοναδικές έτσι πρέπει να & ...